Lugn helg vare

Ja, man kan ju inte påstå att det har varit fullt upp idag på jobbet, fick sluta vid 23 tiden bara för det var 5 pers kvar då, hm, jag som tänkte jag skulle gå och lägga mig tidigt då när jag kom hem, men nejdå, blir aldrig som man har tänkt sig, klockan den går när man sitter och spelar the sims, haha vilken nörd jag är..

men upp ganska tidigt imorgon för då börjar jag vid 16:00, och innan det skulle jag behöva åka till Ewe & Chrille och hämta min kamera, eftersom vi ska på kryssning på söndag, och jag tänker ju inte ta med mig systemkameran aldrig, för då tappar jag väl den i vattnet eller så.. åh jag har sån pass ångest, jag som aldrig brukar ha det, speicellt inte efter jag har varit ute på krogen, men det kan jag säga att jag har nu, så ja nu vet jag hur "ni" alla andra mår när ni har ångest gång på gång.. tillochmed Linus vågade inte fråga mig idag om jag ville hänga med en sväng ut efter jobbet, för han visste redan va svaret var, natruligtvis kan jag hänga med ut och vara nykter, men då skulle folk bara undra, haha. riight!
ne men alla lär sig en läxa, "sup inte bort plånboken, det är du som ska supa"

Åh, my sweet sis

MIN kära syster, ingen har väl någonsin påstått hur lika vi är varann, men det ska jag tala om för er, det är vi, både på utsidan och insidan fast det finns många sidor då vi inte är det !
Hon har väldigt dåligt temprament, hon har alltid varit hårdare än mig, och jag den "mjuka" typen, hon kan tjaffsa, och om hon inte får som hon vill kan det bli en jädra liv, hon kan skrika och vinna på det, verkligen..hon kan ta konflikter bättre än vad jag någonsin har kunnat göra, för jag underviker sånt..

Jag kan skriva väldigt mycket hur olika vi är som personer, men allt går inte förklara i ord, det måstes upplevas, riight!
Och det roliga är att jag faktiskt saknar min syster väldigt mycket nu när vi inte bor undersamma tak längre, man har ingen att bråka eller tjaffsa med som man alltid har haft, men det ska bli roligt att hon kommer hit idag, men då blir det inget tjaffs eller bråk för det har vi kommit över, det blir bara en massa skratt som jag står för och bjuder på!
Men andra ord, älskar jag henne massor!


Tudu!

Idag fick jag min jacka, så nu är jag lite gladare iallafall.. sen senare på kvällen kom Linnsan hit, och jag och bobban bjöd henne på mat, och sen kom annapanna hit och då gjorde vi smoothie, väldigt gött..

Och nu är jag så jävla shopparsugen, vill bara komma hem med flera stycken kassar med kläder,skor osv, men det får vi se hur det blir med den saken, höhö.. jag fick iallafall 500 kr av bobban idag för han tycker fortfarande så synd om mig för att jag har tappat min plånbok, så imorgon ska jag se om jag kan köpa mig en ny..

och på dagen kommer min syster hit och umgås lite, det är ju inte varje dag man träffar sin familj..

ne nu tror jag att jag ska sova, för det har jag ju inte gjort alls mycket, NOT, gick ju och la mig 22:00 igår kväll och sov bort hela dagen..

VAKNA MED THE VOICE

Ja det är precis vad jag har gjort, kollat på vakna med the voice hela morgonen, samt nyketerna, jag börjar känna mig vuxen på något sätt som alltid kollar på nyheterna varje gång jag vaknar tidigt, aldrig varit min grej men ibland gillar jag det, det är alltid något bra det handlar om.. Men tillbaka till the voice,Josefine sa det att vi svenskar är så otacksamma, om någon säger "oh va fint hår du har.." då säger vi oftast "men nej, usch jag ska till frissan imorgon, nej det är inte bra alls idag.." blablabla..
jag känner igen mig där, varför ska det vara så svårt och bara säga "tack", vi ska alltid hålla på och vända och styra på det, okey det kanske inte är alla som gör det, men väldigt många känner till det.. Jag ska försöka lära mig att ta emot komplimanger, för hur svårt kan det vara?

MAT

Robban & Jag var och handlade på CityGross med Linssan Idag på kvällen, och man kan nästan tro att vi är en stor familj på 5 personer, för 2800 kr blev det att betala, japp så nu har vi mat under ett helt år, så imorgon när jag vaknar kommer jag inte alls vara sugen på det vi har hemma, men det ska kännas gött att kunna göra en väldigt bra och en stor frukost till sig själv..

oh jag känner mig sliten så jag kommer förhoppningsvis somna tidigt idag igen, igår gick jag tillochmed och la mig tidigare än vad robban gjorde och vaknade upp vid halv sex och var pigg, men bobban sa till mig att gå och lägga mig igen för det finns inget att göra uppe såhär tidigt ändå, så det gjorde jag och sov bort nästan hela dagen, men imorgon ska jag försöka att vakna runt 10-11 nångång, och lyxa till det med en ordenklig frukost, det är jag värd..

nej nu ska vi ner och hämta upp våran tvätt, sen ska jag vara lite social med linn tills hon ska åka hem, för hon ska nämligeen upp tidigt imorgon och jobba, en veckas tid ska vara på pro, för att se ifall hon klara av det , hehe !


FAN

Jag är så arg på mig själv som har lyckats slarva bort min plånbok, jag brukar aldrig vara slarvig som slarvar bort mina saker, verkligen inte, men det var idag jag insåg "vart är min plånbok?" så nu har jag iallafall ring och spärrat mina kort, och det är inte alls roligt, så det enda är väl nu att jag ska fixa nytt legg, och det är dock inte roligt det heller, plus alla andra mina kort som ligger i plånboken skiter jag nästan i, okey jag har väldigt många kort som jag vill ha tillbaka, men jag har ringt polisen så där ligger den inte, så nu är det bara att försöka få ta på lite folk som möjligvis kan ha en naning om vart det är, gah att det alltid ska vara något..

Snart kommer Linnsan hit och då ska vi umgås lite, sen ska vi åka och storhandla fåse om jag kan bli på bättre humör då, eller ja det är jag redan, det är tur man har sin bobban som är så gullig som hjälper mig och försöker intala mig att det löser sig när jag själv vet att det kommer göra det.. Det är ju bara att tänka på att jag vann min JACKA som jag har velat ha hur länge som helst nu.. sssssst!
Annars var utekvällen skitbra i lördags!


YES

YES JAG VANN JACKAN!!!!

tror du jag tänker er göra allt det roliga?

Idag har jag hunnit med mycket, tog en fika med Amanda på ströget, sedan tog vi oss en tripp på stan och kollade läget, men som alla andra gånger hittar man inte mycket! Jag är så trött på den här stan, att det ska krävas att åka långt bort bara för att kunna shoppa loss..INDEED!
snart börjar jag också bli förbannad över att jag inte har fått min väska ännu, det har gått snart 3 veckor, oh jag vill ha min väska nu!

Sen har jag hunnit med att dammsuga hela lägenheten, plus soffan, tog bort alla kuddar för det behövdes verkligen, blir så mycket skit mellan kuddarna plus gjort runt hos mina bäbisar det vill säga hos mina fiskar, och jag tror att jag har en som är gravid, för hon är jättetjock, hihi.. 
Sen lite senare kom Linnsan hit, tjejen har verkligen insett att hon gick MINUS för att åka till norge och jobba & tjäna pengar,men icke då, hon hade trott att hon skulle komma hem med 20 lax minst, men nejdå, så hon är i desperat behov av jobb nu för hon vill verkligen flytta hemifrån, hoppas hon löser det att hon kan få jobbet i vadstena..

Jag kan inte minnas senast jag åt på Mcdonalds så jag,Linn & Bobban tog oss en tripp dit för att äta, dags att passa på nu innan den 1 febuari, för då är det över med allt sånt crap, allt för att spara pengar, och det kan jag verkligen behöva för nu inser jag hur lite jag har jobbat i januari så min lön kommer inte alls vara i tio-top till den 25:e feb, så nu har jag fått lägga undan en rejäl summa så jag klarar mig, men det brukar gå så bra ändå, tur man har sin Bobba som ställer upp om det skulle vara problem med pengar, för är det någon som har penga-kris så är det jag, inte Bobban, tur att man har en sån underbar pojkvän som kan försörja sin flickvän, love u


Nu känner jag att det har hänt mycket under denna dag så nu kan jag gå och lägga mig och känna att jag kan slappna av, för imorgon är det jobb som väntar, och det känns som att det var ett bra tag sen jag jobbade, och på lördag är jag ledig och då ses vi ute...

100 %

Jag vaknade halv 10 imorse och var fortfarande jättetrött, hm ja även fast jag gick och la mig vid 12 igår inatt, men jag tror att jag förstörs som människa att gå upp klockan halv 6 på morgonen, det är verkligen inte jag, jag brukar annars gå och lägga mig då, så idag har jag bara suttit i soffan kollat på tv och inte gjort något alls, kände att det kan vara skönt att bara vara för sig själv nångång.. Men ändå kände jag mig ensam, så jag bara väntade på att robban skulle komma hem vid 6 så vi kunde laga mat och umgås, det är så härligt att veta att man har något att se framemot varje dag, att bobban kommer hem antigen efter jobbet eller träningen, för då vet man att man aldrig är ensam en hel dag..

Imorgon ska jag ta en fika med Amanda, kan behöva snackas lite med henne, haha.. jag och mina åsikter, dom är bra..
ne men jag är stolt över henne, speicellt nu när jag har fått reda på att hon ska flytta och har skaffat sig ett jobb, det är precis vad hon behöver, om jag får säga, mer än någon annan..

Igår kollade jag, linn & anna på sex and the city filmen, ja , va bra den var, skitbra.. så nu blir det snart dags att se om hela boxen och gilla läget igen så att säga, för det är så jävla bra serie!

OKEY ANNA, JAG SÄLJER MINA SKOR TILL DIG, JAG TYCKER ATT DU BEHÖVER ETT TILL PAR, HAHA, NE MEN JAG VET HUR MYCKET DU ÄLSKAR DOM SKORNA!

SE! jag behöver vård



OCH DET ÄR NU!!!tack

im still alive

Har inte alls blivit mycket skrivande här inte,back on track..

Nu har jag iallafall sett klart hela sex and the city boxen, oh det är så soorligt, vad ska jag nu kolla på? jag kommer säkert att se om de från början bara för det är så himla bra, nu återstår det bara att se filmen.. och den ska jag kolla på senare idag när Linn kommer och myser med mig..

Varje gång jag går och lägger mig vid 12 tiden på kvällen/natten och lyckas somna tycker jag att jag är jätteduktig, men då undrar jag varför jag vaknar upp vid halv sex varenda gång, liksom ibland sover jag mer än 12 timmar och ibland behövs bara ybbliga 5 timmar, men då kan jag säga att jag hinner göra väldigt mycket när jag stiger upp såtidigt..
Nu ska jag bara vänta på att kl blir halv 11 så anna kan ringa och "väcka" mig som hon skulle göra för vi skulle ta en lunch på stan, hon kommer inte alls bli förvånad när hon får veta att jag har varit uppe sen kl halv 6, jag förvarnade henne redan igår att det kanske skulle bli såhär..

jag har ju iaf gjort en ovanlig inpackining som jag engång gjorde varje vecka förr, för mitt hår är i så dåligt sick nu så jag behöver det verkligen, jag är också trött på mitt hår, jag behöver klippa mig..

dagensbästa är ändå vakna med the voice

lyxa till lite

Jag kände för att lyxa till det lite för mig själv, vin och ,fetaost med gröna oliver, helt underbart..


Bobban

Min bobban har klippt sig, och det är så ovant att se honom i kort hår igen, men it´s look better än det långa håret som bara växer och växer, nyduschad som han är så är inte håret ordninggjort, men vem fixar sitt hår för en mysig hemmakväll? :)

 


Ohhey, i like this color, my new favorites

500 kr rikare

Jag vann inte klänningen som jag hade budat 200 kr på, men det var bara tur, för den gick för 500 kr, och jag känner att jag kan hitta andra klänningar för det priset som både är snyggare och bättre kvalité, så nu är jag 500 kr rikare, good for me!

Jag hoppas jag har lyckats med att vända tillbaka dygnet, igår kväll gick vi och la oss 23:30, och jag vaknade av att det ringde på dörren vid 09:30, våran vaktmästare är bra på att stå och banka och ringa på för att få en att stiga upp ur sängen, han skulle kolla på vårat golv i köket som vi förlänge sen sa till honom att göra, men om man är 65+ så är det lätt att man glömmer saker, som han sa. Dock får vi kanske inget nytt golv men det har vi redan listat ut att det skulle ju kosta pingstkyrkan en förmögenhet det går ju liksom inte, det är ju bättre att satsa på annat ner i kyrkan tydligen för det är ju där det verkligen behövs, OR NOT! men sen sa jag till honom om kyl o fyrsen, så förhoppningsvis får vi ett nytt kylskåp, men det kan ju ta några år, som allt annat..

Imorgon hade jag tänkt att gå och ta en fika med Linus på stan, fräcka fröken, good shit, bra sallad, sen får vi se om jag tar systemet då eller om det blir att stressa dit på lördag.. oh fuck vad ska jag ha på mig då?

ON THE HOUSE

Eh okey, jag gick och la mig vid 02:00 inatt, vaknade upp vid 05:00 för att jag var törstig och drack vatten, sen för ett toabesök, sedan gick jag tillbaka till sängen för att försöka somna om, men det var lättare sagt än gjort, mina ögon stod klar vakna och det gick verkligen inte att somna om, så jag gick upp och satte på SEX AND THE CITY som jag avslutade med innan jag gick och la mig, sedan satte jag på kaffe för jag blev sugen.. 3 timmar var det enda jag behövde för att vara pigg igen, liksom hur konstigt låter det inte(?) Ibland undrar jag hur min kropp fungerar, eller om den gör det överhuvudtaget, men vi får se hur trött jag kommer bli till kvällen, om jag kommer somna tidigt eller ej.

Efter jag har kollat klart på SEX AND THE CITY så tänkte jag gå och sola, känner att jag är lite blek av mig, men som alla vet så räcker det inte en gång för att få färg, man måste göra det fler gånger för att få en naning färg på kroppen.. menmen, sen hade jag tänkt ta en långpromenad när det har blivit mer ljust ute, om vädret duger för mig..

Sen hoppas jag att jag får ett sms av anna att det blir LKPG idag, för det kan vara skönt att göra någonting av dagen, ja så känner jag...
åh föresten fick jag ett sms av bobban förut: "Älskar díg vill bara säga det :) du är mitt allt" det är inte allt för ofta man får sms av varann, eftersom vi träffas dagligen och säger det när vi ses, men det värmer så otroligt mycket när man bara får ett sms, jag blev rörd, okey vi har varit ihop mer än 3 år, men ibland behöver man bara några få ord för att känna kärleken, och att det inte finns något annat än bara vi..


Bildbevis!


Theo


Marina leker med Theo


Angelica


ANNA


Ewelina "när jag är med dom här två och peckar på mig och marina får jag nästan aldrig ha min son" haha :)


Theo & Angelica


Sist men inte minst, tar anna kort på oss när vi sitter och käkar knäcktemackor, bra anna, bra :)

Tradera is the shit

Jag kommer bli eller rättare sagt är beroende att kolla in på tradera varje dag, det är bara för att kolla att ingen har bjudit över mina saker jag vill ha, och det är ingen som har bjudit över mina bud än, vilket jag är glad för, men somsagt den dagen är inte inne än så det kommer säkert vara någon som lägger ett bud i sista minuten, men jag är inte den som är den, jag tänker sitta och buda tills det är mitt, för jag är så envis när det gäller saker jag vill ha..

Tjejorna & Theo har varit här under kvällen, Angelica,Anna,Marina & Ewe, vi blev inte flera, men det gör ingenting, det är trevligt när man är få också.. Anna & Angelica åkte precis, och jag känner att jag verkligen har saknat angelica, hon är samma glada person som hon alltid har varit, och det är tur, det känns att man verkligen kan prata med varann som man har gjort förr, att man inte är blyg eller inte vågar prata alls eftersom man inte har träffats eller umgås på länge..

Om det blir som Anna vill så ska vi åka in till Lkpg imorgon, anna behöver köpa saker på IKEA, för att städa upp hennes gaderob, vilket jag verkligen håller med om, hon behöver få ordning, haha.. och om jag har tid och lust ska jag baka cheescake imorgon, men som alla vet, går det inte äta det efter man är klar, utan man måste frysa in den i 20 timmar minst, men väntar man på något gott så väntar man aldrig förlänge..

det kommer mera

pytsan, jag skulle gå och lägga mig tidigt igår, men jag fick ett ryck, tog fram strykjärnet och började stryka gardinerna som jag skulle sätta upp, kände att det var dags att ta bort julgardinerna och städa bort julen, och tada.


Jag berättar mer om dagen senare..

Givet!

Ikväll har det varit en massa sex and the city, och sen har jag och bobban gjort varma mackor, det var länge sen, och var gött det är..

Imorgon kommer tjejerna hit och umgås, angelica ville träffa oss alla, det var inte direkt igår vi umgicks, så det ska bli trevligt, så det blir att gå och lägga sig skapligt ikväll, kan behöva göra det för kimmie kommer på dagen, för henne har man inte heller umgåts med mycket..

oh, jag är så pass shoppingsugen så jag inte vet vart jag ska ta vägen, hjääälp!


"S.A.T.C"

Nu har jag suttit på tradera och klickat runt, runt, och man kan ju säga att man verkligen hittar saker där, jag har gett bud på 4 saker, och pengarna kommer bara försvinna på kontot, fast allt kommer inte försvinna på enochsammagång..
Kan ju säga att det inte är svårt att göra av med pengar när man sitter och klickar runt "lite!"...

bytheway har jag suttit och kollat på sex and the city, hela kvällen/natten/morgonen, kallat va ni vill, men jag kan ju bara säga att ibland önskar jag att jag vore i Carries kläder, inte bara för att dom är snygga utan att hon är helt galen, i like her!

Kryssningen den 1 Feb kommer bli kanon rolig, jag ser fram emot den, fast först ska jag njuta en lördag med Linnsan som kommer hem..

SE YAEG!


beige

Here we have it, efter gårdagen har jag varit så förbaskat sur över att jag inte vann den andra jackan, men egentligen är jag rätt så nöjd över det, för jag gillar denna färg bättre efter ha suttit med bobban och diskuterat, okey jag hittade två till pälsjackor på en sida , men såklart var min storlek slutsåld, måste alla ha samma storlekar eller, antigen ska jag GÅ UPP I VIKT så man får det man vill ha ifred, för XS & S verkar ju hela sverige ha..

Äre imorgon jag bara ska ta det lungt och hoppas på att min hals och näsa blir bättre, måste ju vila nu när det har varit en fullproppad helg, jag tror jag behöver vila eller måste, men som jag inte har gjort det idag då eller. höhöh, ne för att bli frisk behöver man VILA!




Jag dör av alla komentarer, hinner inte läsa alla tyvärr, NOT

Mitt Gull


Så pass!

Åh, jag är så ledsen över att jag inte vann fuskpälsjackan, Jag trodde ju inte att jag skulle börjar jobba kl 15:00 idag, så jag hade totalt glömt bort den, robban ringde och sa att han inte hann lägga bud, för när det var 1 minut kvar så fick robban ett sms att det var någon annan som hade lagt ett högra bud, så när han skulle lägga så var det försent, men jag ger inte upp jag ska fortsätta kolla runt lite, om inte så får jag väll köpa mig en, men det finns ju ingen som jag vill ha, inte i den färgen.. suuuck!

Det är sjukt har jobbat i 12,5 timmar idag, och ändå känns det inte som så, man kan väl säga att man är van nu vid det här laget..

I fredags hade jag det jättetrevligt hos Emma & Danne, han hade köpt hem väldigt mycket sprit och groggvirke så på kvällen där satt jag och gjorde drink efter drink, folket var väldigt nöjda med dom drinkarna det fick, sen blev det utgång på hugos, Danne betalade vårat inträde, och en omgång i baren, sen tyckte jag att det var ingen idé för mig att dricka mera, för jag är så pass förkyld så jag känner inte av alkoholen, så jag kände mig nykter även fast jag hade druckit endel, men sen när jag vaknade hade jag jätte ont i huvudet och var jätteseg, och det var inget vidare kul.. kommer lägga upp lite bilder på
bilddagboken från fredagen, okey det blev inte så mycket bilder..

Have a nice day

yes




Jag har alltid sagt att jag inte gillar Hugos Latte för att det är förstark, men nu tycker jag att den är jättegod, nästan lika god som expresso house, för det är bland mina favoritställen, så det är inte långt ifrån!

SUNNY




När
man går upp tidigt så märker man hur mycket man hitter med på en hel dag, och dagen är inte slut än, jag har fortfarande endel saker som ska bli hända denna dag/kväll..
Theo har varit så snäll idag, inte varit gnällig alls, bara när det var dags för att sova och mat, men vad ska det annars göra för att man ska förstå att det är trötta eller hunriga, börjar lära mig babyteckena nu, hehe!

08:00 - 13:15 har jag lekt med Theo & Anna, eller ja Anna kom vid 11:20 tiden, så har vi kollat på Astrid Lindgrens julfilm.
13:30 gick jag & anna till hugos och åt lunch och sedan satte vi oss uppe på Terassen med en Latte & njöt av solen..

sen har jag och bobban varit på systemet och varit och köpt en blomma till Emma, haha, det är så konstigt att skriva ens namn när man menar någonannan person, aja, nu ska vi vila oss lite sen kl 18:00 är det dags för nya äventyr..

 

Theo


Passionfrukt

HEEY, uppe med tuppen kan man säga, jag som hade ställt klockan på 07:50, och vaknade 06:20, och bara sovit 5 timmar men jag är jättepigg, haha, vad är det för fel på mig,hur funkar min kropp va? ofta sover jag 10 timmar sen när jag vaknar är jag fortfarande jättetrött, jag tror att man inte alls behöver sova länge för att vakna pigg för man blir bara tröttare av för mycket sömn, tro mig!

Det är så skönt att jag äntligen kan börja äta frukost igen på morgonen, jag älskar ju frukost, så det är gjort nu och nu väntar jag på att kl ska bli 08:00 så jag kan gå ner och möta upp Chrille & Theo..

Sitter och kollar på nyheterna, jag börjar gilla det mer och mer för varje gång jag kollar på det, nu sitter dom och säger att 30 % av folket har tagit en vit månad för Januari, att det säljs väldigt dåligt på systembolgaret, men jag tror dem för det är många som inte har pengar kvar sen december plus att det redan har druckit väldigt mycket, men själv ska jag & Bobban dit idag, det är ju trotts allt fredag!



Vad vore jag utan Passionfrukt? NADA!

Tradera is the shit

Oh jag är så jävla Inne på att köpa en fusk pälsjacka, men dock inte hittat någon jag gillar, men nu kollade jag runt lite och vipps så hittade jag en, med väldigt bra pris och rätt färg

det värsta med mig när jag är inne och kollar på sidor där det finns jackor,skor och väskor att jag slår till, men jag tycker att man ska lyxa till sig själv ibland, för det är inte ofta man gör det, man bara tänker på alla annat runt om kring



SONG PACK 1

Nu är jag utvilad, sov nästan 16 timmar idag, och jag börjar känna mig trött nu men det passar väldigt bra med tanke på att jag ska gå upp vid 07:45 imorgon bitti för att hämta upp Theo som jag ska gosa med hela dagen, vi får se vad vi hittar på, jag vet ju att han gillar rockband, men vi får se hur det blir med den saken, haha..

Anna har varit här hela dagen, eller ja hon kom upp direkt efter hon hade varit hos frisören, och det blev jättefint, önskar ibland att jag med kunde vara en bra frisör, men det tar vi nånannandag.. Bjöd anna på tacos, jag kan säga att det var jättelänge sen jag åt det, jag är inte så förtjust i det annars, men ibland kommer det perioder då man är sugen på det mesta, som idag..

Morgondagen är fullplanerad, först ska jag ta hand om Theo, sen kommer anna hit en sväng, sen kl 18:00 ska vi iväg till Emma & Danne på fest, jag kommer nog vara rätt sliten imorgon kväll, men det återstå att se om jag nångång kan bli trött, jag har aldrig varit den personen som kan bli trött, hoppas det växer bort...


Vi har också rockat till Rockband, 100 % fick jag iaf på Blink 182 - All The Small Things,
jag skulle bli arg om jag skulle få under 98 % med tanke på att jag är en av deras fan ,
plus att jag kan hantera guitarena väldigt bra nu, 99 % på Hard

30 timmar

Jag har nog slagit mitt rekord, sovit ca 2 timmar idag, somnade på soffan vid 17:00 och 18:15 vaknade jag för då var det dags att gå till tandläkaren, 30 timmar har jag varit uppe, och jag är så flumig nu, men jag kommer sova som en gud inatt, och förhoppningsvis vakna tidigt, det är såhär jag måste göra för att vända tillbaka dygnet, och jag hoppas jag lyckas.. Och jag blev inte skylldig tandläkaren något alls idag, okey det tog 8 minuter, och hon sa att allt såg jättebra ut, och att jag sköter mina tänder, vilket jag natruligtvis gör också..

och jag kan säga att jag har hunnit med mycket hela natten, hela dagen och hela kvällen..
Anna ringde vid 11 tiden imorse hon blev helt paff när jag sa att jag inte hade gått och lagt mig ännu, så jag kunde inte sova, så vi tog oss en fika på stan och hade heta diskutioner..

Linus ringde på kvällen och sa att han har fixat klart kryssningen, så det blev lite dyrare än vi hade tänkt oss, men vi var tvugna att ta buffén för att vi var en stor grupp, men 300 kr är inte mycket, för både bussresan dit och hem en hytt, plus en jättestor buffé med massa fisk, oh i love it


Man vill bara äta upp dig

Avslöjar mina hemliga recept




Ja, finns det något jag verkligen gillar att göra och det är att skapa drinkar, hitta på egna, så det kan bli väldigt mycket inlägg på mina egna recept som jag hittar på och blir populära, den första drinken heter "Emhoes speciall" ..

jag har 4 andra som måste sättas namn på som jag har gjortt några gånger, men den första blir alltid bäst och mest underskattad


Rockskolan

Linus fixar allt, jag fick ta ledigt på lördagen den 17:e,
jag hade inte trott att det skulle vara något problem heller..


Ewelina ringde mig på dagen idag och frågade om jag ville ta hand om Theo, och det är självklart jag ställer upp, Ewe jobbar och krille skulle iväg, han är så snäll så detta ska inte bli något problem alls, man kan ju säga att jag är van att ta hand om bäbisar, hehe!

Ne nu ska jag försöka sova, tänkte vända tillbaka dygnet idag, men det gick ju åt skogen, men jag ska inte ge upp, ska ställa klockan imorgon och försöka komma upp tidigt..

Trettondedagsafton

Det var drag påt ikväll tycker jag, jag och björn slog vad om hur mycket folk vi skulle ha,
och jag vann såklart, som alla andra gånger..
och inte illa pinkat med dricks idag heller precis vad jag behöver nu när jag ska till tandläkaren på onsdag!

Alltid lika roligt att se sina vänner ute fast på andra sidan baren, och anna är så söt "en god drink emma" säger hon med ett smile på läpparna, sen kommer hon tillbaka och säger "en till god drink" & "fan emma du kan ju, va duktig och snabb du är" säger anna t också, man blir så glad när man hör sånt man vill höra, det är inte alltid folk är trevliga!

Linn kommer komma hem för alltid den 16:e det ska bli jätteroligt, saknar verkligen min andra halva.. och om jag kan och får ska jag försöka ta ledigt på lördagen där, så vi kan hitta på något! blir utgång tror jag.. Det har varit mycke sånt nu på sistonde, men jag är inte  värre än någonannan, jag jobbar jämt, och jag måste ju passa på nu när det inte behövs så mycket folk som behöver jobba, och fredagen den 9.e är vi bjudna till Emma & Danne som ska hyra en lokal för Emma har tagit examen..

Danne & Emma

Men jag är värd att vara ledig!

Jag bad sara fixa en blogg, så här har vi henne: http://ssaaraa.blogg.se/

ohyeah


Idol kväll

Idol 2007 blev det med limpan ikväll och lite hey baberiba på det, och endel hel diskutioner as always!

På tisdag och onsdag är jag väldigt upptagen kl 20:00, äntligen börjar top model igen,
Miss J. Alexander & Jay Manuel har för en gångskull förändrats, och det får vi se vad vi tycker om det..

Imorgon blir det att börja jobba kl 15:30, och jobba hela natten, vi får se om det kommer att bli mycket att göra imorgon, men det är jag tveksam över!
hursomhelst tänkte jag nörda lite nu, tjao

"men ditt minne sitter väl i förhuden"

LIT DE PARADE

Du var alltid fullast på krogarna
Du skolka från livet natt efter natt
Du vakna upp och längta ut till skogarna
Och ditt drömda hus där
Och din abessinierkatt
Med pengar på fickan var du oslagbar
Du dansa tills du föll omkul
Tills inget fanns kvar
Du var alltid fullast på krogarna
Och aldrig så ensam som när morgonen kom

Du sjöng om passioner och lömska demoner
Vem ville du skrämma natt efter natt
Du gick till din älskling med blå anemoner
Du visste aldrig hur du skulle ta hennes skatt
För dej fanns aldrig nåt mellanting
Dina läppar lika spända som din vigselring
Du levde av dikt och dog av demoner
Och dränkte din oro i drömmar och rom

Med en flicka i knät och ett glas i din hand
Bland skvaller och sånger och kyssar och smek
Var det värme och glädje i ditt längtande land
Ditt handslag var fast
Din blick vilsen och blek
Stan är så vacker men också tyst och fjär
Du lärde dig nog aldrig att leva här
Med en flicka i knät och ett glas i din hand
Slapp du se nõr din svartklädde tjänare kom

Vanilj och kanel och en rosenkrans
Ska du ha när du nu sagt farväl och adjö
Du begärde allt
Du brann hett och fort
Jag hoppas din ande hittar till Paradisets ö
Det finns ingen sorg eller smärta kvar
Bara en tanke då och då på flydda dar
Vanilj och kanel och en nyponroskrans
Och rymden som fylls av kvinnornas sång

love it

http://www.youtube.com/watch?v=FjIBtp4doF4&NR=1


YRROL

UTELIV:
G
årdagen det vill säga fredagen var kanonkul, lagom med folk ute och jag hade det jätteroligt,tack mina vänner!
När jag vakande dagen därpå så mådde jag prima, jag har vaknat upp 2 gånger nu på sista tiden och inte alls känt någon bakfylla, vilket jag givetvis inte ska klaga på, men jag har alltid vaknat upp och verkligen känt av att jag har druckit, men jag vet väl nu vart mina gränser går, härligthärligt.. Sluta drick vid 01.00 tiden så funkar det, iallafall för mig tydligen!


JOBB:
T
ill en början var det jättelungt, men jag visste att folket skulle komma senare denna lördag, det har alltid varit så, och speciellt nu när det är Januari, då folk inte har pengar eller ingen lust till att gå ut.. Men annars var det en härlig kväll att jobba, lagom med folk ändå och det är då det är som roligast att jobba!
Folk har blivit så generösa på sistonde tycker jag, vilket jag inte har något emot. Ett leende kostar inget!

Nu blir det att sätta på Sex And The City, men innan det ska jag kolla lite youtube inklipp,
Linus har verkligen fått mig att kolla på
yrrol,svensson svensson eller en ängels tålamod, jag kan inte sova utan att jag har fått sett några snuttar av det ..

Morgondagen ser ut som alla andra söndagar för mig och bobban, tvättstugan som alltid och underbara middagar, imorgon skulle bobban överaska mig med något gott och jag har inte en naning om vad det kan vara, det återstå att se!
På natten hade jag och Linus tänkt att kolla på idol 2006, det har blivit så mycket nu på sistonde så vi har inte haft tid med det, men imorgon kväll/natt så kör vi igen..


hej yo

förfesten började hos mig.. and here we have

SAMMANFATTNING ÅR 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut:
ne det har jag nog inte gjort, jag är bra, inte dåligt

2. Höll du några av dina nyårslöften:
jag har aldrig haft några nyårslöften, det blir inte som man tänkt sig ändå.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år:
Japp, Ewe & Chrille

4. Dog någon som stod dig nära:
Jesper, fast jag kan inte påstå att han stod nära, men världens bästa bartender var han iaf

5. Vilka länder besökte du:
Turkie

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009:
Det kommer att komma, det vet jag..

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas:
15 aug, sen finns det klart fler

8. Vad var din största framgång 2008:
emh, do-no

9. Största misstaget:
att börja röka igen efter en veckas uppehåll, haha.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig:
nu på slutet av december fick jag förkyldning och lite hosta, sen har jag bara varit klantig när jag varit full, exex

11. Bästa köpet:
soffan & systemkameran

12. Vad spenderade du mest pengar på:
cigg

13. Gjorde någonting dig riktigt glad:
Jag blir glad för minsta lilla, så det finns många dagar att rabbla upp

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008:
Angels and airwaves, kate perry

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år:
Gladare, sällan jag är lessen alltså

16. Vad önskar du att du gjort mer:
tillbringat mer tid med familjen

17. Vad önskar du att du gjort mindre:
sovit bort dagarna, och suttit uppe på nätterna, som nu sitter jag här

18. Hur tillbringade du julen:
Då var vi hemma hos min familj, firade åt god mat och spelade roliga spel

19. Blev du kär under 2008:
Jag blev kär 2005 och är fortfarande kär i min kille, Robban

20. Hur många one night stands:
Inga, just my baby

21. Favoritprogram på TV:
hm, jag kollar sällan på tv, men när det väl händer design Simon & Thomas

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året:
ne, jag hatar ingen, men kanske tycker mindre om

23. Bästa boken du läste i år:
"vem snodde osten"

24. Största musikaliska upptäckten:
neru.

25. Något du önskade dig och fick:
Jarå, Mina små bäbisar, Fiskar

26. Något du önskade dig men inte fick:
hm, ne jag önskade mig inget speciellt iår, känns som jag redan har fått det mesta av min bobban :)

27. Årets bästa film:
finns endel där ja

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008:
Jag gick ut på krogen med Kimmie.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre:
ja som att fixa körkort, men jag är inte desperat

30. Vad fick dig att må bra:
bobban as always, vänner familj

31. Vilken kändis var du mest sugen på:
alltid lite sugen på persbrandt

32. Vem saknade du:
Det är många som har dragit sig ifrån lila motala, så det finns vissa som saknas, ibland!

33. De nya människorna du träffade:
Hampus, sen har jag säkert träffat fler, men killen som jag har lärt känna bra också..


2009

Nytt år, och nyåret var kanon trevligt, har ca 400 bilder, men dom lägger jag in på bilddagboken, så där får ni kika på dom.. http://emhoe.bilddagboken.se

imorgon blir det att åka in till LKPG och kolla om man hittar något, senare på kvällen blir det vin och utgång,
väldigt skönt att vara ledig på en fredag, det är inte ofta jag är det..