TJA TJA

JA JAG HAR VERKLIGEN TAPPAT SUGET TILL ATT BLOGGA, NU MERA KOMMER JAG FINNAS PÅ FACEBOOK,
DÄR BILDER OCH TEXT GÅR MER, HAR FAKTISKT INTE NÅGOT ATT SKRIVA HÄR VARJE DAG SÅ DÅ KÄNNER JAG ATT DET LIKA GÄRNA KAN KVITTA OM MAN INGET ROLIGT HAR ATT SKRIVA! ALLT OM MIN VARDAG KAN JAG INTE DELA MED MIG, FÖR DÅ SKULLE JAG BEHÖVA HA EN PENNA OCH PAPPER MED MIG HELA TIDEN, FÖR DET ROLIGA GLÖMMER MAN FORT SEN ÄR DET INGET ROLIGT ATT SKRIVA ALLT HELLER FÖR DET ÄR INTE LIKA ROLIGT ATT SKRIVA ALLT SOM ATT VARA MED OM DET.

MEN IDAG VAR DET SISTA JOBBARDAGEN FÖR MIG PÅ 1,5 VECKA IALLAFALL, FÖR PÅ TISDAG ÅKER VI..


25 UP & Vara Barnvakt

Efter jag hade jobbat igår natt, klockan 04.00 slutade vi och då gick jag och linus hem till honom för "en te fika" som vi kallart, vid 06.00 tiden efter mycket snack om kvällen så kände jag mig nöjd och pigg efter ha diskat hos linus, så jag gick hem och väntade på att klockan skulle bli 20 över så jag och linn kunde åka och hämta Theo som vi skulle ta hand om under dagen.. jag kände bara hur mycket tid det tar innan man får in vanor på att ha barn, barnstolar och vagnar som ska in i bilar, ja det tar verkligen tid och man blir så varm, speciellt när det är varmt ute..

Jag, Linn Och Theo gick på promenad nästan i 2 timmar, eller jag och Linn gick och jag fick bära Theo då han vägrade sitta i vagnen, men jag är van att få bära saker och det var inte alls jobbigt, jag är stark ! haha :)
efter promenaden besökte vi ströget för en fika.. sedan gick vi hem till mig och lekte, och han har varit så snäll hela dagen, fast jag fick inte gå någonstans utan att Theo hängde med, eftersom jag var den första han såg när han vaknade på morgonen så kännde väl han trygghet hos mig.. Så jag sa det att det var tur att inte Chrille var kvar då han vaknade för då hade det inte gått lika bra som det hade idag!

senare på kvällen gick jag och la mig, för att få lite sömn, fick ju bara 10 minuter sömn då Theo somnade på mig i soffan. Och efter jag hade vilat så gick Jag,Linncie och Bobban till Harrys för att äta, har lovat bobban att göra det och nu blev det av, torskfilé tog jag, medans Robban alltid tar sina kycklingspett, och LInncie provande våran Harrys Hamburgare. Efter en trevlig kväll med god mat så gick vi hem och rensade förådet uppe på vinden, jag kan säga hur fint det blev där uppe, nu ser man iallafall vad det är för saker man har, det gjorde man inte innan...

nu blir det att gå och lägga sig så man känner sig som en normal människa, sova är inte den starkaste
sidan hos mig, men alla behöver väl det.
och imorgon (idag) ska vi jobba, och inte göra vadsomhelst, utan inventering, på allt möjligt, talrikar,glas, bestik, jag ni förstår allt som har med Resturang att göra..


THEO


Jätteglad efter maten, då han såg vattenmelonerna!


Ewe sa till mig att det inte skulle bli för mycket snacks under måltiderna för då
äter han inte såbra, men jag har aldrig sånt hemma sa jag då :)
 melon är bättre.


flera stycken på samma gång!


efter lite bus blev han mysig och skulle lägga sig på mig


söta unge :)


vi la oss ner och han började gäspa



sen somnade både jag och Theo, men jag vaknade efter ett tag för det vart så varmt.
Men vilken underbar kille, han är mysigast i världen. Ewe Och Chrille har tur.
charmtrollet number one.