Bröllop, dop och parte-Y

KVÄLLEN VAR HELT UNDERBAR IGÅR, DET BEHÖVS INGA ORD FÖR ATT BESKRIVA DAGEN / KVÄLLEN, JAG KOMMER LÄGGA UPP NÅGRA HÄR SEDAN KOMMER DET FINNAS MER PÅ BILDDAGBOKEN, HAR INTE HÄMTAT MIN ANDRA KAMERA ÄNNU, SÅ DET FINNS FLER BILDER ATT KOLLA PÅ.. 

MEN HÄR HAR NI NÅGRA BILDER ATT KOLLA PÅ IFRÅN MIN CANON IXUS 71































SÅDÄR FLER BILDER KOMMER

TORSDAGS KOLL

Gårdagen (alltså torsdag) spenderades hemma hos Marie innan det blev utång för oss in till LKPG, platå..
Kännde bara att det skulle kunnat vara bättre väder så man kunde sitta ute, mest för att jag inte tål pälsdjur, men jag kunde vara hos marie utan att känna något av katten, och det är skönt att veta om de ifall det händer igen! 
På bilturen till lkpg sa det bara BANG jag började må så jävla dåligt, att jag la mig ner och somnade, och att vi fick stanna två gånger, så jag sa att jag skicker i att hänga med, men eftersom jag är så jävla envis så i sista sekund när Linus och Marie skulle gå så sa jag : "vänta på dig jag ska fan häänga med!"  det sa bara BANG igen så kände jag mig bättre, så jag hackade på, men Linn kände sig inget vidare hon heller så hon åkte hem.. Men det var inte världens bästa utgång för det var bara studenter ute, och då kände man lite "vad gör vi här" men vi hade trevligt ändå, åt alla människor som försöker ragga och hur folk beter sig, att det är sån stor skillnad på LKPG och Motala, tänk er bara stockholm då sa jag!

Jag vaknade inte upp bakfull och dan då jag skulle börja jobba vid 13:00 skönt det, för imorgon (lördag) är det påt igen..



KVÄLLENS OUTFIT, LINUS OCH JAG VAR NÄSTAN LIKADANA KLÄDDA
SÅ VI LOVADE VARANN ATT VI KÖR SAMMA KLÄDSTIL EN ANNAN UTGÅNG!


VI GÖR OSS DUMMA I VÄNTAN PÅ ATT ÅKA HEM...



UNDERBARA LINN



SÖTA MARIE


ONSDAY

Det värsta som finns är när man vet att man ska upp tidigt för att jobb så finns det ingen tankte på
att man inte kan ligga kvar i sängen, 
så det är bara ta på sig arbetskläderna och ge sig ner till jobbet, då sover man till kvart i 10(såklart) när man börjar 10,
vem hade kunnat göra det om man inte hade bodde nära sitt jobb!
Lunchen gick bra, det är bara allt extra före-efter arbete som tar en sån tid, bara för att slå upp en liten lunch,
så ska det bäras bord hit och dit, och dra sladdar hit och dit, ja ni förstår va? speceillt då på morgonen då man inte alls har den energin som man burkar ha!

Efter jobbet åkte jag och Linus för ett ärende, sedan var det bestämmt för en fika med Anna efter det så vi satt och diskuterade om väldigt mycket, och tog en kaffe på det, synd att det blåser så mycket ute annars hade jag inte haft något emot att stanna kvar och ta några glas vin, men sen ska man ju dricka lite imorgon också så det är bara att spara på pengarna.. sst!

och ikväll ska jag inte göra ett skit, jag ser fram emot att bara sitta hemma och ta det lilla lugna med mina räddisor och hallon, det är ju jobb imorgon plus att vi ska ut, så det blir full rulle hela dagen/kvällen!




utgång på utgång

Linus frågade mig idag också om jag var sugen på att åka in till platå på torsdag, såklart är man inte omöjligt att tjata sig till om jag säger "jag vet inte vi får se" men linus fick som han ville och det blir LKPG på torsdag! Sen hörde jag något om personafest också, det kan blir jävligt roligt, om alla nu vill vara med, änsålänge är vi iallafall 15 personer som ska vara med, och då blir det måndagsklubben inne i vadstena på "magget" det kan bli roligt!

DET KÄNNS VERKLIGEN ATT DET ÄR SOMMAR NU FÖR NU ÄR DE DET DRAR IGÅNG, ALLA SAMMLAS DRICKER OCH HAR TREVLIGT



FAST IMORGON BLIR DET INGEN ONSDAGSKLUBB FÖR MIN DEL, PENGARNA SKA JU RÄCKA HELA MÅNDADEN!

upptagen kvinna

Vaknade upp vid halv 10 imorse och kände hur pigg jag var, det var skönt så jag gjorde mig en stor frukost för att klara av dagen i LKPG, första stället vi hamna på var såklart espresso house, yeah i love it, det skulle kännas så jävla gött om det fanns i motala, men icke då här får man åka tll lkpg för att bli nöjd med en cafélatte!

Efter enhel dag inne i city var jag nöjd över att jag hittade mig en klänning & en tröja, sen var det dags att åka till skopunkten för att försöka hitta sig ett par skor, vilket jag också gjorde, så jag är super nöjd över mina köp idag!

när vi steg ut från skopunkten var det bara att köra fort som fan hem för att jag skulle hinna till jobbet för att jobba, vilket vi hann, snabba är vi.. och kvällen blev väl lite galen, folket var trevliga mot mig men hade en dåligt attityd mot linus, så jag tog över dom lite för att försöka vara kaxig tillbaka, och inte bry mig, och det gick väl!

imorgon ska jag också jobba, jag och linus börjar vid 10:00 då vi ska ha detta folket på lunchen, det kan bli roligt att se hur det är nyktra, haha! sen blir det en fika på stan efter jobbet, sen får vi se hur dagen slutar!

jobbar somsagt,
onsdag 10:00 - 15:00 (ca)
torsdag 11:00 - (15:00)
fredag 13:00 - 01:00 (kanske)
lördag - ledig

Nu ska ni få se mina köp idag:

från Cubus 299:-


från MQ 499 :-


baksidan av klänningen (mycket viktigt)


från skopunkten 349:-



och lite smått från H&M och IKEA


Pengarna Kommer in

Nu har jag tagit igen alla sovtimmar, nämligen 16 timmars sömn har jag fått sova.. så nu är jag backontrack igen..

Idag har jag frägat håret på Linn & Bobban, och lite på mig själv också, har färg på hela kroppen, snyggt!
sen har jag såklart kollat på Solsting & snesprång, måste säga att det var mycket bättre när man såg det live
såklart, men självklart älskade jag det ändå.

sen har jag hunnit med en sväng till mitt favoritställe Kicks, där jag inhandlade:



Sen fick jag med mig endel prover hem, man får valuta för pengarna!
DNKY , den röda luktar också otroligt gött, så den blir de att köpa nästa månad, den andra parfymet kenzo
har jag redan haft som jag fick.. så ska jag ge lumene ett försök också, sist fick jag bara massa finnar och annat kraffs utan det, så vi får se!

imorgon blir det att åka in till LKPG med Linn & Anna, har varit så sugen på att kolla på skopunkten länge nu så det blir en tripp och sedan försöka hitta något att ha på sig tills på lördag då det är bröllop och dop.. TURKOST ÄR JAG SUGEN PÅ!

27 timmar "uaup"

slagit något rekord eller, jo jag gick ju som sagt aldrig och la mig igår natt/morse, så vid halv 5 tänkte jag, ne nu ska jag försöka blunda och sova lite, en timme bara för annars kommer jag inte kunna sova inatt, men det är väl som vanligt, när jag går och lägger mig vid 23-00 så vaknar jag upp vid 04-05 och är jätte pigg, så vi får se hur denna dag/kväll slutar..


linnsan kommer snart förbi och umgås lite med mig, sen väntar jag på att robban ska komma hem så vi kan laga mat, för nu börjar det kurra i magen, då jag verkligen känner för att jag är hunrig, gött!

hade ju totalt glömt bort att det är lön imorgon, så nu sitter jag och knappar på datorn efter klänningar för att försöka lyckas fylla min gaderob ännu mer, och ta bort det gammla fula/äckliga, men som robban sa imorgon kanske min tröja kommer som vi beställde ifrån swedenrock, och tydligen så var min dyrast, men det är klart, jag ska alltid vara värst och hittar alltid det som är dyrast, liksom bara när jag var inne på asos,nelly eller topshop så faller jag för de dyraste! (men jag ska nog unna mig)


Dessa 3 plagg var iallafall bland det billigaste, så vi slår till...
sen hittade jag kanske 10 par skor, men jag kan inte välja så det hoppar jag för denna gång och satsar
på klänningarna istället!

1.
Killah Backless Mini Dress SEK 605.25
2. okey jag hittar inte den nu :o
3. Gio Goi Denim Mini Dress SEK 1,062.55

Solsting & snesprång på tv4

Snart är det måndag, 19:30 är det jag som kommer att sitta och kolla på den fantastiska
Solsting & snesprång på tv4, det får man bara inte missa, själv så har man redan sett den, men nu
när jag satt och kollade på de små snuttarna jag spelade in då blev jag bara mer sugen, för man hör ju
hur mycket jag och min kära syster skrattar åt allt.. haha!



Och jag som trodde jag skulle gå och lägga mig tidigt idag, eller ne det trodde jag inte
men iallafall att jag skulle försöka komma i säng senast 6, hm... vi får se!

Balen 2009

Oh ja, vad det har gått bra att jobba idag, Vi måste ha slått rekord, för det gick så fort, vi var klara vid 21:30 med efterrätten, och då började middagen vid 19:00! (3-rätters var det också, såklart) så nu är det avklarat, nu är det bara tjejvättern och vätternrundan kvar som kommer bli massor att göra, men nu tar vi dag för dag, det är ju skönt att man förengångskull slipper att jobba när det är bröllop samt lönehelg, för då har jag minnsan andra planer, ska på dop & bröllop och sedan blir det utgång sa vi!

och idag insåg jag att jag måste verkligen köpa nya skor, jobbarskor, för mina är så slitna nu så jag kommer väl inte att ha några fötter kvar om jag fortsätter att använda dom´.. sen var det håret också, det ska vi ta tag i snart! (tjatande om detta men allt upprepas alltid fler eller många gånger)

Imorgon (idag söndag) känner jag för att ta en riktig storstädning, det ser jag fram emot!

resumé om onsdagen

Det är så jävla skönt att man slipper dricka vin eller cider på en förfest, jag har så mycket sprit jag köper på mig eller får som måste också drickas upp, det är så jävla mycket godare att dricka drinkar på förfesten, okey om man inte är hemma så är det kanske jobbigt att ta med sig allt, men när vi är här hemma hos mig så går det skitbra, jag bjöd anna på många drinkar för att jag vet att hon gillar det, och för att hon blir så seg av att dricka vin så jag försökte supa henne full för det är inte alltid man ser sånt på henne..så hon var skit roligt igår anna, jätte glad hela tiden och klagade inte på huvudvärken som brukar komma upp annars, haha :) så med andra ord hade jag en skit trevlig kväll med mina nära och kära, bland de bästa kvällen på länge!


och jag sov kanske 5 timmar inatt, var ju så uppe i varv igår när jag kom hem efter efterfesten som jag och linus var på, haha.. sen var det ju bara att gå upp och jobba idag, och det har vi gjort som tusen, fixat allt inför balen, och ännu är vi inte klara efter 7 timmars jobb..




och imorgon blir det att åka till Robbans systers barn Amanda som fyller år, och det blir
att man är kvar där hela kvällen, det brukar bli så när man är hos familjen Hallberg !

Onsdagsklubben blir det

Imorgon(idag) blir det fullrulle hela dagen och hela kvällen, på dagen blir det att hänga med Anna och kvällen blir det att korka upp vinet och spriten, för det blir nämligen utgång imorgon, onsdagsklubben på "hugos" har ju prämier!

Hur mycket än klockan är blir jag bara piggare, inte tvärtom för nu ska jag sätta på
snålvatten & Jäkelskap, åh sen längtar jag till måndag för då är det solsting och snesprång på tvn,
äntligen säger jag bara, det var så bra då jag kollade på det när vi var och kollade på den i falkenberg.


Linus Emma Frida
Mickis Anna Sara

se bara vilken nörd

jag ska avslöja hemligheten, citronvatten.. Det får mig också pigg, väldigt pigg!
Men nu tänker jag engång för alla gå och lägga mig innan bobban går upp och jobbar,
det händer alltid att jag sitter uppe när han går upp och jag går inte och lägger mig förns det är
städat,diskat och rättare sagt att allt är i sin ordning i hemmet, så nu tänker jag bara ta hand om tvätten
sen är det fan dags för mig att sova....


Kärleken som aldrig slocknar



3 år 6 månader = 1095 veckor 183 dagar

Här sover man inte

Jag vet någon som kommer somna tidigt ikväll, jag var pigg vid 07.00 imorse och hade inte gått och lagt mig ännu så jag bestämmde mig för att ta tvättstugan då istället för kl 14.00, så jag har bara sovit "middag" 3 ynkla timmar.. Men innan det ska jag och bobban äta färsk potatis, köttbullar med gräddfil och gräslök.. jag som var sugen på lax idag men det får jag ta nån dag under veckan!

och linus vill att vi ska gå ut på onsdagsklubben, och kanske ta en kryssning på söndagen, dagen efter balen, haha, okey att jag har kraft med inte till detta, det har blivit enheldel drickande nu på sistonde så ja vi får se hur vi gör!

och nu är jag riktigt trött på mitt hår att jag nästan får panik, känner bara att jag vill ta en sax och klippa mig själv, men jag måste vänta tills lönen kommer..


Eyes That Never Lie

Känner att jag måste ta igen mig lite, det har bara varit film och massa annat jag har haft för mig då jag inte har haft tid med att blogga..
En sak som jag tycker är helt galet är att det är "någon/några" som busringer hem till oss, 3 dagar i rad, och varje gång har det varit "privat nummer" tur för 'dom' säger jag bara. men hur larvigt är det inte på en skala? jag bad robban svara nästan gång det ringer.. blir ju lite små irriterad somsagt!

dom senaste 3 dagarna har iallafall jag tittat mycket film/serier
- "Livet är en schlager"
- "Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko"
- "Eva & Adam serien"
- "Svensson-Svensson filmen"
- "Hey baberiba"
- "Prison Break säsong 4"


vad kan man nu kolla på, fåse vad Linus har mer att låna ut...



Eurovision Song Contest

Jag har aldrig varit intresserad att kolla på eurovision song contest med det är faktiskt spännande, kanske också för att sverige var med i år och gick vidare, och jag tycker att det gick jättebra för henne.. men jag har som sagt andra favoriter också, UKRAINA, UNGERN, FINLAND & GREKLAND! och alla är i final, så detta kan sluta hur som helst, som det också gör för det var också många som gick vidare(som vanligt) är kassa!

min lilla baby är sjuk, han är jätte varm och bara sover, hoppas inte jag blir sjuk bara, men det hade jag nog redan varit eftersom Linus har varit här och han är också sjuk, jag har ju så jävla bra immunförsvar.. blir aldrig sjuk! (bara jävligt bakis, som jag brukar säga)
och påtal om Linus så kommer han hit snart och då blir det te och lite snack, ja vad gör man inte när man som man är, nattmänniska, och det är jag ju inte ensam om!

och imorgon blir det lite vin, det kan bli trevligt!



ohja, jag och mina fantastiska krämer, vad vore jag utan dom?

vilken underbar födelsedag

Under dagen har jag blivit bjuden på lunch av Anna, thaimat blev det, riktigt gott, sen har jag ännu en gång försökt ge motala staden en chans att hitta något att ha på mig imorgon, men det var inget som dög alls.. Sen kom Linn ner till stan och vi gjorde våra köp för morgondagen, kan ju säga att systembolaget är skit litet nu, och det var inte alls roligt att var där inne, för man hittar inget, och man vill bara ut igen, men det gick rätt så fort ändå att stå i den kön som var..

och bara för att slippa leta efter något i min gaderob så begav vi oss till anna för att hon kanske hade något åt mig, vilket hon hade, så nu kommer jag inte gå naken imorgon, vilken tur va?

och kvällen spenderades på Harrys, där vi åt mat, Jag åt tornfisk, bobban tog fläskfiléspett, och anna o linn tog majskyckling, alla var nöjda, för det var svingött, sen körde vi också melodikrysset, men vi tog inte hem priset, utan vi fick istället tröstpris för att vi var bland av dom 8 som låg sämst till, så 200 kr presentkort inte illa pinkat, så det blev inte alls dyrt för någon av oss att äta ute idag, speciellt inte för linn som fick betala 50 kr, tack vare min rabbat också (eftersom jag jobbar där)

Med andra ord hade jag en lyckad och mysig dag/kväll, och kvällen är ju inte slut ännu.. och imorgon har man fullt upp så det blir nog inget bloggade förns måndag eller senare..


jag tror inte att jag har fått såhär många sms något år jag fyllt år, räknade ihop alla nyss 25 stycken blev det, jag tänkte för mig själv "har jag så många vänner" haha, men man har ju en släkt & familj också, även fast jag inte har fått sms av alla så är det sjukt många enligt mig!


GRATTIS EMHOE

då är det bara att gratulera, idag blir jag 22 år, härlig ålder.

Farmor,Farfar,Mamma,Pappa & Pontus min kusin var uppe här igår (trosdag) och firade mig, fick det jag nödvändigast behövde, PENGAR! och det tackar jag för, alltid lika uppskattat!

Anna ska bjuda mig på fördelsedagslunch idag, det tackar jag för, senare på kvällen ska vi ut och äta, hade tänkt att ta hamnkrogen först, men vi ångrade oss och bestämmde oss för att vi går till Harrys istället, det blir billigare för mig och billigare för Bobban och Linn! 

det verkar vara omöjligt att hitta något att ha på sig på lördagen också, inte ens lkpg hade något att erbjuda mig, eller jo en klänning hittade jag, men jag ångrade mig snabbt efter att ha kollat på priset, ni kan ju tänka er solo, inte billig affär..
hade mitt konto varit lite bättre hade jag kanske tagit den, men tur var det att jag inte provade den, för då vet man hur det går.
får besöka stan ännu en gång till för att se om man hittar sig något, annars är det bara att leta efter något i sin gaderob,oh se om det finns något som var ett tag sen man använde!





sen måste jag också berätta en tråkig nyhet, jag förstörde vårat trumsett till rockband förut idag när vi skulle köra klart våra sista 10 låtar, jag och linn har kört 86 låtar i rad, och inte stängt av det för att inte orka börja om, så det är bara att köpa ett nytt, liksom inte visste jag att jag var så stark som lyckades ta sönder trampdalen...

"jag tror fan att du är gravid.."

Det här med födelsdagsfirande att anstränga sig vilken dag som passar alla bäst är omöjligt, alla kan inte då jag vill ha mitt firande så det får bli helt enkelt att fira min födelsedag innan jag ens har fyllt år, nåja, det kan jag gå med på
när det bara är 22 ynkla år jag fyller..

helgen är redan i sin ordning, och jag vet precis vad jag ska göra tills idag då jag fick reda på att jag inte ska jobba på min födelsedag(fredag) så då är planen att gå ner till hamnen och äta och dricka gott!
och på lördagen är det firade med nära och kära vänner..

jag har ju alltid varit den som hoppar över mina måltider eller äter inte alls mycket, men nu den senaste veckan har jag varit förjävlig, det är inte ofta jag tar mat två gånger, som jag gjort.. jag äter tillochmed mer än min bobban,
jag vet inte jag kanske har fått tillbaka min mataptit, eller som robban säger:, "jag tror fan att du är gravid.."

man kan inte få allt, bara lite

Ja jag vet inte vart jag ska börja men har varken haft lust eller ork till att blogga,tiden går så fort när man har mycket
att göra så det första är ju inte att jag tänker "shit jag måste skriva av mig lite" men söndagar är alltid en sån dag
som man har tid till det..

helgens händelser:
>> På valborg blev det utång med Amanda o Linn, innan satt vi hemma hos mig och snackade om allt från himel och jord.

>> Fredagen spenderades ute i varv hos Lillis & Jenny, åh jag säger bara det, va mysigt dom har det.. vi satt ute i solen och fikade.. sen började jag få panik för att jag hade suttit stil så länge så jag började rensa ogräs(ni vet, sånt jag älskar)  sen på kvällen blev Svensson Svensson, åh i love it, och nu har jag kollat klart på dom två filmerna jag fick låna av linus, så nu måste jag ha något mer att kolla på..

>> Lördagen hade vi grillfest hemma hos familjen hallberg, firade både Lotta och Bobban som har fyllt.. och jag kan säga det att jag är stolt över att jag lyckades slå ut både Björn och Johan i poker, men kom bara på 3.e plats..
Men man glömmer mycket när man inte spelar..

.... och så mycket mer har hänt , men jag har inte tid att sitta och skriver ner allt, för allt går inte att beskriva i ord..

Jo en sak kan jag också säga, jag har blivit rädd för alkoholen, jag är så himla rädd för att bli sådär bakis igen som jag blev för 2 veckor sen då jag och linus var ute.. liksom jag känner att det inte är lika gott att dricka längre, kan ju säga att det lär dröja ett tag innan jag kommer dricka igen efter våran födelsedagsfest, men sen kom jag och tänka på den sista maj då vi är bort bjudna på dop/bröllop/fest, men vem har sagt att jag måste dricka då? 




9.e maj slår vi ihop