Utgång efter jobbet

Klockan 22:45 fick jag sluta igår, jag och linus bestämmde oss för att gå ut en sväng efter jobbet,
det blev stressigt hem till linus för att göra ordning sig och börja dricka, och det är farligt att "hälla i sig"
när man har bråttom.. och jag kan säga att det slog till fort, kan varit för man har jobbat hela dagen och det har varit hela tiden något att göra, sen går man ut på det också, det är jag ju inte riktigt van med! Men vi hade jätteroligt och här har vi lite bildbevis!





seya

Ha, vi 7 tiden la jag mig ner i robbans knä medans han pillade med mitt hår,
jag somande och vaknade upp nu halv 12. hur ska jag kunna somna om igen,
fast jag är rätt så trött/seg av mig ändå så hoppas att det inte blir några problem!

börjar jobba kl 17:00 imorgon och efter det ska jag och Limpan ut en sväng efter vi har jobbat, vi har varit sugna på att gå ut länge nu men inte bilvit av, men imorgon så, hoppas det inte blir allt för sent att man slutar bara för att man har planerat att göra något efter man har slutat jobba, om det är så att det är lika folk ute, men det vet man ju aldrig!

See yaa!

Panik attack

Hur jag än försökte somna inatt lyckades jag inte, tog kanske 3 timmar innan jag blunda och somnade, så hela 3 timmar har jag sovit inatt, så idag blir det att gå och lägga sig tidigt om jag nu kommer bli trött..

Läkarbesöket gick jättebra, fina resultat, så vi är jättenöjda! sen åkte jag hem och robban åkte och jobbade igen, senare sen kom kimmie på besök, det blev lite snack och kaffe sen kände vi att det var skönt att röra lite på sig så vi gick ner till stan, för att hitta något, för det gör man ju aldrig, jag har ju bilvit så kräsen av mig när det gäller kläder, men jodå jag hittade ett par byxor(som säkert hur många som helst har) men det skiter jag i, orkar inte tänka så längre, om man vill ha något som man bara själv kan äga får man väl köpa sig en symaskin och sy egna kläder.. Fräcka fröken hamnade vi på också, kimmie hade aldrig varit där så vi passade på då, väldigt dålig slutsats av mig för jag fick så jävla ont i magen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så det blev att springa ett ärende till efter det osen hem, då jag hoppade in i duschen för att det brukar gå över då, och ja det gjorde det!

Nu tänker jag sitta här och njua i min morgonrock hela dagen/kvällen och nu ska jag snart skölja bort ansiktsmasken jag har på mig, neger eller vaddå?  





shopping for today, nu är jag bara sugen på att åka till örebro eller så och köpa mer, hänga på?

aldrig varit rikare

Mamma bjöd mig,syster & bror på lunch idag,så jag var redan uppe vid halv 11, bra gjort för att vara jag, men jag har ju tydligen vänt dygnet igen, redan trött runt 12 tiden, så jag vet inte om jag ska tycka det är bra eller inte, vet ju att det inte håller sig.. Senare efter lite koll på stan så gick vi upp till oss en sväng bjöd på kaffe, och mamma rensar plånboken och säger "här  får du alla kontanter jag hade i plånboken" gullig somhelst! Mamma & Pappa åker ju til Thailand om en vecka, är borta i 3 veckor, och jag är inte ett dug avundsjuk, men jag vet ju vad som väntas när det kommer hem!

Sen var det dags för mig att gå och jobba 16:00 - 01:00 blev det idag, och hur krångligt det än var med alla dessa beställningar idag så gick det jävligt bra måste jag säga!

Ne jag har inte tid att sitta här, ska upp kl 09:00 imorgon bitti, så vi hörs...


Vi har skitroligt

Imorse kom min kära bror och ringde på och väckte mig, vilket var tur för annars hade jag väl legat och sovit bort hela dagen som vanligt.. senare sen kom Linnsan efter ha varit på arbetsförmedlingen, vi hade bestämt att ta en sväng på stan, men jag kunde ju inte slita mig ifrån beck filmen jag hade precis satt på, så vi väntade lite, för det är ju inte så att man behöver timmar för att gå på stan, det tar bara 20 minuter så är man klar typ..
anna ringde och ville honka på, så det blev stan en sväng sen gick vi upp till mig igen!

runt 22:00 tiden blev vi hunriga, anna har tjatat på mig hela dagen att jag ska göra stuvademackaroner så det gjorde jag till mina så barn, anna och linn, de blev proppmätta vilket jag också blev!
sen har jag fixat annas blogg vilket jag vet att hon blev ganska nöjd med..

"Emma kan inte du knäcka min rygg"
"Emma kan inte du pilla i mitt hår som du brukar göra på robban"
Jag har aldrig hört anna be mig om så mycket saker som denna dag, men det får ju inte bli en vana, haha!



  






Och man kan ju undra varför Linn tog detta kort ? :D


Söndags mys

Efter jobbet igår kunde jag inte sova, like always, så jag satt och kollade på 3 beck filmer, klockan gick fort och jag tvingade mig själv att gå och lägga mig vid halv 8, galen är jag, så robban kom och väckte mig klockan 17:30 idag, och sa att jag inte fick sova mer.. det första jag sa var "men vafan jag kollade just på klockan då var den ju bara 2" så då hade jag sovit 4 timmar och det känndes som att det var alldeles nyss, men icke då! Så då tvingade jag mig upp precis som jag gjorde när jag gick och la mig..

Sen kom Linn och hämtade upp oss så vi åkte till godis huset och vid 21:00 var det ju beck på tvn, och det kan man ju bara inte missa, varför tycker man alltid att det är bättre när filmerna går på tv, ja jag vet inte, men jag tycker det är så, kanske för alla dessa reklamer, att man kan ta en cigg eller gå på toan, för det är ett jävla project att sätta pause när man kollar på film på dvd, haha!

Imorgon blir det stan med Linn en sväng, jag är både shoppar sugen och suparsugen, för det blir ju inget nu på torsdag, den blev avbokad, men det blir av torsdagen där efter, för jag vill verkligen komma iväg lite...

what is going on?

Lördagen spenderades hos familjen hallberg,vi firade sebbe"mannen" som fyller år imorgon..
jag skulle jobba senare på kvällen och bestämmde mig för att stanna kvar tills 21:30, då när jag kommer hem märker jag att jag är utelås, good emma good, robban hade ju åkt till micke och det skulle ta ett tag för honom och komma hem och låsa upp åt mig så jag går till jobbet och får jobba i vita byxor, galet, men vad ska man göra när man inga kläder har och när man är utelås, alltid händer det nångång.. Men det gick bra ändå, fick ha ett förkläde som döljde mina vita byxor och en Large tröja som satt som en säckpotatis på mig.. och det är konstigt att man får en jävla massa komplimanger då man inte är ordning gjort för 5 öre, "lika vacker som alltid" osv, jag ska nog komma osminkade varje gång till jobbet så får man alltid lite extra cash, yes


Robban ser livrädd ut, men wilma klappar så glatt för att sebbe lyckdes "bära" robban


hey you look good baby


wilma bjuder alltid på sig själv, här har vi na

Dove - lip care - the best ever

Imorgon är det redan fredag, dagarna går så fort så man inte hinner blinka, jag ska såklart jobba, vi får se om det blir kris eller krig på jobbet, men jag tror inte alls att det kommer att vara mycket folk ute, några dagar innan lön och det är ju en februari månad så det kan nog inte bli mycket..

själv så längtar jag så förbaskat mycket till tordagen, för det första ska jag och bobban göra ett besök hos läkaren sen senare på kvällen ska vi åka in till LKPG, det har jag längtat efter..


Hur roligt är det inte med gamla bilder, här sitter man och kollar på alla dessa 1000- tals bilder man har och vilka minnen man har...

Propp-mätt

Dagen började med att gå till jobbet för att prata med markus om min lön, och det löste sig så jag fick allt i kontanter, det var så att jag fick för lite lön så det var därför jag fick resten i cash, vilket var väldigt behövligt..
Senare på dagen kom Kimmie och hälsa på, det var inte igår hon var här, och det pratades om väldigt mycket, vissa saker som man inte hade en aning om, men sen senare kom också Linn och hälsade på som hade varit på möte i Vadstena, och det blev kaffe och hell´s kitchen..

Bobban och jag hade planerat att vi skulle ut och äta middag, 3 rätters blev det kan man säga, och jag kan säga att jag är så mätt så jag nästan rullade hem.. Men det var underbart gott, och det ska verkligen göras om..





scandinavian formula

När jag vaknade imorse kände jag hur sugen jag var på att äta lax idag, problemet var bara att jag skulle få äta
det själv eftersom min kära pojkvän inte äter lax, men sen så ringde anna och då tänkte jag "idag ska jag lyxa till det lite för min kära vän och bjuda henne på mat" och så blev det, jag fixade föda åt min kära vän anna, laxfilé med potatis &
gräddfil & gräslök.. görsa smarrigt var det och mättande! jag sa till robban att han verkligen missade något, att inte tycka om lax, det som är det godaste ever...


 




Sen hann vi med en sväng på stan också, då jag inhandlade glansdroppar & värme spray från scandinavian formula,
jag får testa och se om det är något som hjälper och passar mig, fick iallafall tips från anna att det skulle vara bra och jag litar på henne, jag är rätt så negativ till saker som inte luktar gott för det tycker jag att allt ska göra annars är det inget att ha tycker jag, för jag vet inte hur mycket jag har i mitt badrumskåp som bara står som inte används bara för att jag inte tycker det luktar gott, sån är jag..


BENJAMIN BUTTON

Ikväll har jag,anna, linn & bobban kollat på en av de bästa filmerna jag har sett på länge,
det är veerkligen värd att se om ni inte har gjort det..

 

"jag ammar min 7 åring"

Då kan man säga att helgen är över, men det är den inte, det är ju "gymnasiedisco" imorgon och då ska jag jobba, jag tycker alltid att det är roligt att jobba då, för då får det en att påminna hur det var själv när man var 16 år.. fast det enda som är tråkigt är att torka spyor efter alla, för det fick ingen göra efter mig!
 
Annars tycker jag att helgen har varit rätt så lugn, inte varit katigt med folk ute, eller jo det har det iaf i fredags då var det drygt 600 ute, och lördags 300, men iallafall inte haft det stressigt utan man har kunnat prata med sina gäster som i vanligtvis inte brukar inträffa... Just nu känns det så konstigt att ha jobba en hel helg, jag har ju varit ledig i en hel månads tid, antingen på en fredag eller lördag, och jag känner det att jag är väldigt sugen på att gå ut igen, eller sitta och ta några glas vin, men vi har sagt det att vi ska lyxa till det lite på lönehelgen och gå ut i LKPG en torsdag, det är aldrig fel,dessutom är det ju 50 % på allt hela kvällen, och det är jävligt billigt och det är alltid mycket folk ute då, vi kanske tillochmed ska in och äta, och se vad det har att erbjuda!

ne om man skulle städa lite och plocka ordning lite så man inte vaknar upp imorgon och det ser ut som bomben för det är det värsta som finns att vakna upp och se!


Anna vill att robban köper skor åt oss nu!

Mötet med jobbet gick bra, vi fick även prova på den nya menyn som jag avgudar, verkligen hur god var den inte då, laxen och alla andra förrätter, varmrätter & desererna? och det kommer bli jättebra med våran nya chef,supergalet bra. 


vid 5 tiden kom Anna sen kom också Linn, bjöd de på fika brukar inte bli så ofta man lyxar
 till det, men idag blev det både de enda och de andra och såklart kaffe på det..
 
sen har vi kollat på Zack and Miri mae a porno & Bolt, det var länge sen jag kollade på såhär här mycket film på en och samma gång, liksom det hör inte till min vardag längre, det är bara ibland det är roligt att titta på film, jag kan inte fatta det som sitter varje dag och glor på nya filmer, det skulle bara bli för mycket för mig..

Jag & mina snyggingar från kvällen, har ju tänkt på att jag aldrig nästan lägger upp bilder även fast det tas,
så jag måste ju visa lite i bilder också inte bara i text!





Färgade ju håret igår också

Idag har jag fått ut något av dagen känner jag, var i väg med Limpan till Ica maxi,Willys och Netto, handlade det billigaste på ställena, haha linus kan det dära vart man tjäänar på att köpa vad.. han är bra han!
Sen senare lagade jag mat till mig och bobban, det är nog första gången på länge vi äter två olika rätter, eftersom jag är så himla inne på bönsallader och han gillar det inte alls så det blev en annan maträtt för honom där..

Anna kom senare på kvällen då vi kollade på The House Bunny , jag tror inte jag har garvat så mycket år en film på länge, det är så uppenbart vad som ska hända skall, en typisk "dålig" film som man vet exakt vad som kommer att hända, men hursomhelst den går att se på.. och till det gjorde jag smoothie, gött!

Så imorgon ska vi på möte med jobbet, prata med våran nya chef, eftersom markus ska sluta, så en ung 28åring tillochmed snygg ska han vara säger Markus, haha, ja vi får se hur detta blir.. Bra antar jag!


Kérastase

Dom senaste 3 kvällarna/nätterna har jag suttit och kollat in "skönhetstipser", och det hela började med att jag frågade mig själv varför jag alltid slänger bort alla "tidningar" jag får hem ifrån Kicks, jag tänkte för mig själv jag "jag måste ju börja läsa någoting" så jag läste vart enda bland i kicks "tidningen", och sedan började jag kika in mer på internet, för jag tycker speciellt om parfymer,det är min passion, något jag gärna lägger pengar på, men sen börjad jag börjat läsa väldigt mycket om creamer och smink, och det är väldigt kul att läsa och se vad folk tycker och vad det sätter för betyg på olika stuff.. Det är så roligt när man hittar en ny hobby gång på gång, nu har jag hittat min, eller jag har ju alltid ägnat mig åt bodylotion, creamer och parfymer m.m, men ju mer man läser om det mer blir man mera intresserad och tycker det är mycket roligare, Om ett par år sådär när jag har lust & ork ska jag ta tag i detta och bli sminktös, hur kul vore inte det på en skala 1 - 10 ? Ja jag kanske har hittat något jag skulle kunna utbilda mig till!



Är det något jag har saknat så är det Kérastases
shampoo/balsam & inpackningar jag tycker att det är bland det bästa jag har haft,
det luktar jättegott, och det är jättedrygt, jag tycker inte alls att det är så farligt dyrt,
ibland måste man unna sig själv och speceillt sitt hår som man ska
vara rädd om, och jag kan ju säga det att jag har varit dåligt med det nu på senaste tiden..
låter som att jag vore värsta proffset eller så men jag har inte testat allt,
men ändå det mesta, det passar väldigt bra till mitt hår, så vad jag tänker
göra under veckan är redan så gott som planerat, lyxa till det lite,
det är ju ändå snart Alla Hjärtans Dag, då får jag lyxa till det lite för mig själv.


"MAN MÅ VARA FATTIG MEN ALDRIG SNÅL..."

Att åka till Örebro till gustavsviksbadet var det bästa på länge, har verkligen använt all min kraft till att fara runt och roa mig med Limpan .. så nu när jag kom hem så har jag bara suttit i soffan och tagit det lungt, det tar verkligen på krafterna att bada, haha, så nu sitter jag och kollar på mysterymet på greveholm, det är bland dom bästa julkalenerna någonsin, asbra tycker jag..

så imorgon är jag på att göra vad som helst, det är så skönt att veta att man har fått ut något av dagen, så antingen kommer Linn hit och färgar håret om hon inte ska jobba, annars så gör vi något roligt, yes, nuu ska jag se klart på sista avsnittet av Greveholm sen hade jag tänkt fortsätta med min familj på The sims, det är så roligt när det går bra, haha!

VÄLJ EN PERSON

som du älskar av hela ditt hjärta - Bobban
som du skulle offra livet för - Bobban
som är den smartaste du känner - Anna
som alltid får dig på strålande humör - Linus
som får dig att le när allt känns tungt - Syster
som är den omtänksamaste du vet - Linn
som är en bitch - Sara"sällerska"
som är en fjortis - Jag ser inte sånt
som är en föredetta bästa vän - Amanda
som är snygg - Persbrandt
som är osmart - haha, Kimmie kan vara det ibland!
som är en riktig vän - Linn
som är din älskling - Bobban
som är den galnaste du vet - Linus
som är underbar - Anna
som är dum -
som du kan prata med om allt - Bobban
som är din barndomsvän - sånt har jag haft endel
som du saknar - Helena
som betyder mest - Bobban,Familjen & Dom närmaste går ju inte välja en 


örebro

förengångskull så sitter man bara inte hemma och inte gör något, Linus ringde mig vid halv 1 och frågade om jag ville göra något, för han också var ledig och ville hitta på något så vi ska in till Örebros simhall, hur gött är inte det, äventyrsbad är ju bland det roligaste som finns, själv har man inte varit där sen man var liten så det ska bli roligt att uppleva detta på ett annat sätt än sist..


haha!



Ja vad ska man säga!

fredagar!

Fredagar är inte katiga på Harrys, afterworken dör redan vid 21:00, matgäster är det vi har som mest, så det sups inte mycket alls, så det blir som alla andra dagar att jag får sluta redan vid 23:00, inte mycket timmar här inte!
Så när jag kom hem dammsög jag och torkade golven, uppe i varv är man alltid efter ha jobbat, iallafall jag!

Men imorgon blir det andra bullar, då ska jag inte jobba, det känns så konstigt att inte ha jobbat alls mycket lördagar nu på sistonde, som jag har sagt tidigare, men jag tar ju igen allt sen julborden då jag jobbade arslet av mig..
så imorgon blir det att försöka hitta något man kan ha på sig, som jag vet kommer vara ett problem.. bah!
När man inte planerar sin outfit så blir det som bäst, tycker jag ibland, så vi får se hur det blir..

så först blir det att åka och fira Ewe (som fyller 20 på söndag) sen senare blir det att åka till Emelie som har fyllt år, Det är mycket födelsedagar nu, sen fyller ju Marina på tisdag.. weej!

Min första utmaning!

Jag blev utmanad av Malin

 Regler för utmaningen:
- Gå in i mappen "mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
- Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.


Ja det blev en bild på mig och min kära syster, julafton var det närmare bestämmt,
och vi är alltid dom som muppar oss när vi ska ta kort..

Jag utmanar:

ANNA J

CARRO

SSARA

SYSTER

SOFIE

duya wanna be on the top?


Man kan nästan tro att jag sitter och kollar in kicks hemsida för att ha det som ligger på top,
men jag säger bara de, det gör jag inte det är bara jag som väljer så bra, förstår varför några av mina köp ligger
på topplistan, för det är verkligen bra prylar, och det finns inget bättre än mascaran eller läppglanset,
är det något jag inte kan gå utan så är det iallafall Lancôme Juicy, bästa köp

weey

Kryssningen var asrolig, men tyvärr hade inte jag med mig kameran så jag tog inga bilder, men linus har gjort det så några kanske jag har och bjuda på senare.. iallafall ASKUL var det..

OCH VET NI, markus ringde till mig nyss och berättade att min plånbok log nere i reseptionen på hotellet, så är det någon som är glad just nu så är det JAG, wheeey..