ICE COLD



Vi köpte oss 9 fiskar idag, dom ser ut att trivas i det nya hemmet, sen blev det en sväng på stan för att försöka hitta något på rea, men som sagt, alla storlekar som är kvar är bara M,L,XL, och det är inte min strl precis, så jag får nöja mig med parfymen och lite smått och gott jag köpte till hemmet..vissligen har jag redan köpt på mig lite kläder, fast lite till är ju ingen stor skada skedd! höh!

Nu blir det kaffe efter den goda maten vi tilllagade, sen blir det att fortsätta kolla på sex and the city,
åh va jag älskar det..
Tomorron kommer mamma och pappa hit en sväng och hälsar på, innan det hade jag tänkt att ta mig en lång promenad och STOR städa, så imorgon kommer min kropp måbra..like always!


helloyo,1100 pers

Jag måste bara säga att jag älskar mitt jobb och mina arbetskamrater, vi är som en familj tycker jag..
Idag Annandagsbalen, gick det jättebra att jobba även fast vissa inte lär sig vissa saker.
men det köper jag för denna gång!

Imorgon ska jag och linus jobba, vi får se om det blir mycket folk ute, men det tror jag inte, folket var ute i torsdags och idag, så de flesta kommer nog stanna hemma, fast förra året hade vi 150 pers som var ute dagen efter annandagsbalen..

på dagen ska vi kila ner på stan, vi hörs då!

BABY


Juldagen

Ikväll var det clubexposed på harrys, jag jobbade naturligtvis, till en början var jag seg av mig kände verkligen inte för att jobba, men det blev bättre på slutet, jag som alltid tycker om att jobba då när det är exposed, men ikväll var det katastrof, många vet verkligen inte hur man ska bete sig när man är ute på krogen, jag brukar alltid vara trevlig men ikväll var jag inte det mot alla, jag berättade tydligt för många att såhär beter man sig inte..
De skriker,hänger sig över bardisken och tar grejer som står som inte alls är deras,slänger sugrör,pengar och visslar, ja jag behöver inte fortsätta, endel förstår vad jag menar.. Så jag sa till på skapen till många och vissa blev väldigt chockade,
det ska bara inte behövas sägas till mer än en gång! och somsagt nästa gång kom de tillbaka och var hur trevliga
som helst jag sa till dom som kom tillbaka: "man behöver inte stå och skrika, det går inte mycket fortare då"
INGEN VINNER PÅ DET! så jag var väldigt nöjd med min kväll sen efter allt ! Men är det en sak jag är väldigt trött på så är det, När man står och ska beställa och folket står och skriker och håller på, så kommer man fram "ja tack" ... "eehm, vad ska vi ha, GÖRAN, vad skulle vi ha nu igen" liksom hur irriterande är inte detta, stå och skrika sen när man väl man går fram och ska ta beställning så vet det inte vad det ska ha, jag vet inte hur man tänker som människa då, vad är det vill ha, uppmärksamhet? eller jag vet inte, men låt gå, jag tramsar vidare då. ibland!

SOM ALLTID JAG BRUKAR SÄGA, den som står och ler och bara väntar på sin tur, sånt vill vi se mer av..

imorgon är det annandagsbalen,och jag kände för att vara ledig, men jag tog inte ledigt, för jag kände att jag ville jobba, jag ser framemot nyår ist, då kan jag få fira lite ist..

och jag är jättenöjd över mina julklappar, nästa vecka ska jag och bobban gå ner till tropix zoo och köpa fiskar, och allt som innehåller i ett akvarium, jag fick nämligen det av bobban i julklapp, sex and the city boxen, lips fick jag också så nu blir det att sjunga mer, höhö, parfymer ansiktsbehandligar,clen & frech, osv.. sen fick jag mycket fina saker av mamma & pappa.. eftersom jag gillar egentligen att köpa mina egna saker så är jag fruktansvärt nöjd, men några outfitter ska jag köpa på mig snart..

vi får se hur mycket folk det blir imorgon, förraåret var det 1200 pers, och iår slår vi det :)


LEDIG!

Lördagen är pass over, och jag kan inte bli lyckligare än såhär, vissligen har det varit roligt att jobba hela helgen, men vilket ös det har varit, och idag var de dom sista julborden för i år, vilket betyder att snart är det dags att planera inför balen 2009 ,vätternrundan & tjejvättern osv, med andra ord har detta år verkligen gått fort..
Man blir bara äldre ju mer man kollar på klockan, haha!
nu är jag ledig tills på torsdag och det ska bli så skönt att bara få umgås med bobban,familjen,vänner och släkten..

Söndag
då händer det grejer ska jag tala om, vi är ca 15 personer ifrån vårat jobb som ska på julbordsfest i örebro, som ska bli så himla roligt, 16:15 kommer det en buss och hämtar upp oss för att köra oss till Örebro, blandannat är det vi harrys Motala som kommer vara där, Linköping, Norrköping, Västerås och det som inte behöver jobba i Örebro får också vara med! typ 200 pers kommer det att vara, det kommer att finnas bildbevis på detta sen..
http://emhoe.bilddagboken.se

Ha det, och en godjul på er


mycket att se framemot

Händer de närmaste dagarna

Torsdag: om linus blir frisk som han har lovat så blir det en tripp till lkpg, julhandla lite, och kolla om man hittar minst 2 klänningar som kan vara bra till 2 olika tillfällen, Julafton och Nyår..

Fredag: då börjar jag jobbar kl 10:00 och kör hela natten,slutar vid 03:00 typ, härlig jobbar dag där.

Lördag: hade jag tänkt gå igenom min gaderob, det behövs verkligen, jag är säkert den som tröttnar lättast på kläder, det finns kanske 5 plagg som jag verkligen älskar, de andra bara  hänger eller används till myskläder, så jag måste nog få ett slut på detta och skänka bort.. sen på kvällen blir det att jobba!



Söndag: då har man lite att stå i, vi ska nämligen in till örebro
med jobbet för att äta julbord och festa och träffa människor som jobbar i samma branch, harrys folk. det kan bli spännande!

Måndag: kommer linn hem och hälsar på, då hade vi tänkt att ta oss en tripp in till lkpg, för att hitta dom sista julklapparna, sen får vi se hur jag mår dagen efter, men det fårbli favoriter i repris..


Tisdag: blir det mys med bobban, sen får vi se vad som händer förbereda inför dagen efter..

och på onsdag firar vi jul hos mamma och pappa, med släckten, det kan bli himla skoj, så får vi se resultatet av det nyrenoverade köket..

jag har somsagt mycket att se framemot, så det är idag jag verklgien kan koppla av och njuta!

fårse när jag återkommer