LITEN SOM STOR


OCH HÄR GICK MAN I 4C I RÅSSNÄSSKOLAN
1997/1998




HÄR GICK MAN I 6C I RÅSSNÄSSKOLAN
1999/2000

UNDERBARA VÄSTERVIK

HELA DENNA HELG HAR VARIT UNDERBAR, TILLBRINGAT I VÄSTERVIK MED PATRIK,ANNA,MARINA,TOM,EWE,CHRILLE, FREDRIK, CARRO & BOBBAN, EN STOR FAMILJ BLEV VI, ALL DENNA MAT MAN FICK GÖRA OCH DET ÄR SVÅRT ATT GÖRA MAT TILL SÅ MÅNGA, MEN VI KLINGADE SÅ BRA TILLSAMMANS, MAN BRUKAR JU SÄGA ATT JU FLER MAN ÄR SOM LAGAR MAT BLIR DET BARA DÅLIGT, MEN NEJDÅ, DET VAR KANONGÖTT ALLA GÅNGER, JAG HAR MASSA BILDER OCH BJUDA PÅ, MEN DET LÄGGER INTE JAG UPP HÄR, UTAN NI VET VART NI SKA VÄNDA ER TILL , FACEBOOK ELLER BILDDAGBOKEN.. TILL DET SISTA VILL JAG BARA SÄGA TACK FÖR DENNA HELG, OCH JAG SKA VERKLIGEN HÄNGA MED FLER GÅNGER..




Eÿ HOË, EMHOÉ



DET BLEV INGET VARAMON FÖR MIG IDAG, FÖR JAG VAKNADE UPP OCH SVETTADES PLUS ATT JAG FRÖS SAMTIDIGT = SOLFROSSA, SÅ JAG VILA UT MIG OCH TOG LITE SOVMORGON, VILKET VAR SKÖNT.. FÖR NU KÄNNER JAG MIG INTE ALLS TRÖTT SOM JAG HAR GJORT HELA VECKAN, HAR HAFT FULT UPP IDAG ÄNDÅ, VARIT PÅ STAN EN SVÄNG MED LINN OCH KÖPTE SHORTS OCH ETT LINNE, OCH BEHÖVANDE SAKER PÅ APOTEKET, VAKNADE IMORSE OCH VAR TÄPPT OCKSÅ, ALLERGIN HAR VÄL SATTS SIG DÄR DEN SKA..

SEN HAR JAG PACKAT INFÖR HELGEN DÅ VI SKA TILL VÄSTERVIK, KOMMER HEM PÅ SÖNDAG, SKÖNT ATT FÅ ÅKA IVÄG, SÅ DET BLIR INGET JOBB FÖR MIG, SKÖNT, MEN SOM LINUS SÄGER "DET KOMMER BLI TOMT UTAN DIG PÅ JOBBET" JAG HÅLLER MED, DET KOMMER KÄNNAS KONSTIGT ATT INTE JOBBA NÄR DET ÄR LÖNING, MEN JAG KOMMER TILLBAKA PÅ MÅNDAG OCH JOBBAR, DÅ DET ÄR PREMIÄR FÖR MÅNDAGSKLUBBEN PÅ HARRYS.. DET KOMMER ATT VARA SÅ MYCKET FOLK SÅ DET KOMMER BLI ROLIGT ATT JOBBA DÅ..

NE NU SKA JAG FIXA MUSIK FÖR ATT HA MED MIG, SEDAN BLIR DET NOG ATT PACKA NER DET SISTA, VI SKA VARA BORTA I 3 DAGAR, MEN ÄNDÅ PACKAR JAG SOM ATT VI SKULLE VARA BORTA I 1 VECKA, MEN DET ÄR SOVSÄCKAR, ALKHOLEN, KUDDARNA, HANDDUKAR & KAFFEBRYGGAREN SOM TAR SÅN PLATS, VI FÅR SE OM VÅRAN RESVÄCKA FÅR PLATS I BILEN..


VARAMON, WE LIKE IT

IGÅR VAR DET VARAMON OCH SEDAN PÅ KVÄLLEN MAGGET, EN HELPLANERAD DAG, VERKLIGEN JÄTTE ROLIGT, "JIPPIIE../MIA OCH KLARA!" (JA NI MÅSTE NÄSTAN SE DET LITE FÖR ATT FATTA)

DAGENSPLANER HAR VARIT FULLT UPP MINNSAN, ÅKTE KVART I 10 FÖR ATT KÖPA SALLAD PÅ MAXI, SEDAN VARAMON, DÄR VI LOG 13 PERS TILLSAMMANS, SKRATTAR ÄR NOG DEN ENDA VI GJORDE KÄNDES DET SOM..
VID 4 TIDEN GICK JAG OCH LINN HEM TILL HENNE OCH SEDAN HEM TILL MIN KÄRA FAMILJ DÄR DET BJÖDS PÅ MAT & GLAS, OCH JAG FICK JU MED MIG EN BOX VIN HEM, VILKET JAG TACKAR FÖR, DET KOMMER JU GÅ ÅT TILL HELGEN DÅ MAN SKA TILL VÄSTERVIK, GÖTT SÄGER JAG BARA..

NÄR JAG KOM HEM INSÅG JAG ATT PLÅNBOKEN VAR BORTA, igen, BLIR SÅ JÄVLA ARG PÅ MIG SJÄLV, MEN DET DRÖJDE INTE LÅNGT TILLS JAG HÖRDE ATT DEN VAR I RÄTT HÄNDER, HADE JU LAGT DEN PÅ MARTINAS VÄSKA OCH LINUS HADE LAGT NER DEN OCH TÄNKTE FÖR SIG SJÄLV "DEN HÄR SKA JU INTE LIGGA HÄR" SÅ DET VAR SNÄLLT AV HONOM ATT LÄGGA NER DEN IALLAFALL.. MEN SNACKA OM ATT MAN BLI NERVÖS.. USCH! MEN NU MÅR JAG BRA IGEN. OCH JAG ÄR JÄTTE TRÖTT OCH SKA JU UPP TIDIGT IMORGON IGEN OCH SOLA OCH BADA(MÅSTE JU TA MITT FÖRSTA DOPP) MEN JAG SÄGER SOM LINN, DET BLIR NOG AUGUSTI JAG GÖR DET..

NE NU ÄR KLOCKAN MYCKET OCH JAG KÄNNER MIG SOM EN KÄRRING SOM MÅSTE GÅ OCH LÄGGA SIG, MEN FÖRST SKA JAG FIXA LITE MER MUSIK TILL MORGONDAGEN..





LITE RÖD ÄR MAN, MEN DET ÄR BÄTTRE IDAG, SÅ JAG SÄGER BARA DET
VEM FAN ORKAR SOLA HALSEN, FÅR JU NACKSPÄRR UTAV ATT LIGGA DET
DET VISET, MEN VI SKA FÅ TILL DET, JAG KAN JU SÄGA ATT JAG ÄR VÄLDIGT
VARM NU OCH KÄNNER SAKTA MEN SÄKERT ATT SOLFROSSAN KOMMER, VI FÅR SE!

KRÄFTOR

JAG OCH BOBBAN SATT OCH KOLLADE PÅ EMIL I LÖNNEBERGA OCH DÅ RINGDE JAG TILL LINN OCH SA ATT JAG VAR SUGEN PÅ KRÄFTOR, HON HADE NÄMLIGEN LOVAT MIG ATT VI SKULLE ÄTA DET NÅGON DAG, FÖR HON HADE LITE HEMMA, MEN DET VISADE SIG ATT HENNES SYSTER HADE TAGIT EN BYTTA SÅ DET VAR INTE ALLS MÅNGA KVAR I DEN ANDRA SOM HON HADE KVAR, SÅ VI ÅKTE TILL MAXI FÖR ATT KÖPA FLER, FÖR 8 STYCKEN ÄR INGET ATT HÄNGA I GRANEN FÖT ATT ÄTA 4 VAR.. DET VAR SÅ GÖTT, SÅ NU VÄNTAR JAG PÅ FLER TILLFÄLLEN DÅ MAN KAN SAMLA SINA NÄ'RA OCH KÄRA FÖR ATT ÄTA TILLSAMMANS, SVENSKA KRÄFTOR ÅH DET FINNS INGET GODARE..

ANNA SKICKADE ETT SMS TILL MIG IDAG OCH FRÅGADE OM JAG OCH BOBBAN VILLE HÄNGA MED TILL VÄSTERVIK I HELGEN, SÅ DET SKA BLI ROLIGT ATT ÅKA DIT, FÖR SJÄLV HAR MAN ALDRIG VARIT DÄR INNAN, OCH VI BLIR 10 STYCKEN SOM ÅKER OCH DET ÄR , ANNA,PATRIK, MARINA,TOM,EWE, KRILLE, FREDRIK OCH CARRO..






MIDSOMMAR

DET FINNS INGA ORD, BARA MASSA BILDER



















bjuder på flera bilder i bilddagboken or facebook

STORSTÄDNING VAR DET

JAG FICK ETT RYCK IDAG OCH BÖRJADE STÄDA "DATARUMMET" SOM VI KALLAR DET, SÅ NU HAR JAG BYTT GARDINER OCH LAGT IN MATTAN SOM VI HADE I VARDAGSRUMMET, FÖR JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DEN, SÅ VI BYTE PLATS DÄR, VART FAKTISKT BÄTTRE OM JAG SKA VARA ÄRLIG, MÅSTE BARA HITTA EN NY MATTA TILL VARDAGSRUMMET, MEN DET FÅR BLI NÄR LÖNEN HAR KOMMIT, FÖR MATTOR ÄR INTE DYRA, SPECIELLT INTE DEN JAG VILL HA.... SEN HAR JAG SÅKLART STÄDAT HELA LÄGENHETEN, GROVSTÄDAT VERKLIGEN, DAMMSUGIT HELA SOFFAN, BAKOM ALLA MÖBLER SÅ NU LIGGER DEN INGEN DAMMTUSAR NÅNVART..

SEN HAR JAG OCH BOBBAN VARIT OCH HANDLAT MAT TILLS IMORGON, MIDSOMMAR, SOM VI SKA FIRA HOS LILLIS OCH JENNY, OCH VI BLIR INTE MÅNGA HELLER, MEN DET ÄR SKÖNT, HOPPAS BARA PÅ ATT VÄDRET KAN BLI BRA OCKSÅ, EFTERSOM DE BOR I ETT STORT HUS OCH HAR JÄTTESTOR TRÄDGÅRD UTE PÅ LANDET..

DET HAR VERKLIGEN VARIT EN EMMA OCH BOBBAN DAG, VI HAR OCKSÅ VARIT PÅ MCD, JAG TOG MIG EN CESARSALLAD, ÄLSKARN, BRÖDET ÄR NÄSTAN DET BÄSTA!

NE NU SKA VI GÅ UPP MED MASSA SKIT TILL VINDEN, HATAR NÄR DET ÄR FÖR MYCKET SAKER ÖVERALLT..
OCH IMORGON SKA VI PÅ STAN EN SVÄNG OCH HITTA NÅGOT TILL BOBBAN, JAG FÅR INGET KÖPA FÖR JAG HAR REDAN KÖPT EN MASSA KLÄDER, MEN DET TAR VÄL KANSKE  15 MINUTER FÖR BOBBAN ATT KOLLA PÅ STAN, EFTERSOM DET BARA FINNS 3 AFFÄREN FÖR DENNA POJKE, HAHA!








JAG SKA FAKTISKT KÖPA MIG EN KEPS, NI SER JAG TRIVS, JÄTTENÖJD I TOMS KEPS

ONSDAGSKLUBBEN 0.2

VID HALV 7 GICK JAG OCH ANNA TILL LINUS FÖR ATT TA OSS NÅGRA HÄRLIGA DRINKAR INNAN
VI SKULLE UT OCH ÄTA PÅ TEXAS, SEDAN KOM IDA, SANNA & TOM, ALLA VI GICK UT OCH ÅT,
DET ÄR SJUKT ATT INTE FOLKET KAN LÄRA SIG ATT DENNA STAD BJUDER PÅ VÄLDIGT HÄRLIGA RÄTTER,
TÄNK OM DET VORE SÅ, ATT ALLA GÅR UT OCH ÄTER PÅ VARDAGARNA, MEN ALLA HAR JU INTE ALLA
GLAS FULLA SÅ DET ÄR INTE SÅ, DET ÄR SYND FÖR DET ÄR SÅ HIMLA TREVLIGT OCH UPPSATTAT, JAG ÄR STOLT ÖVER MOTALA, DET ÄR INTE OFTA JAG SÄGER DET, MEN SÅ ÄR DET, PROVA FÅR NI SE,´NI KOMMER INTE BLI BESVIKNA, TVÄRTOM, MAN KOMMER GILLA DET OCH GÖRA OM DET IGEN, PREECIS SOM VI SKA GÖRA NÅSTA ONSDAG IGEN,
DET ÄR KLART ATT MAN TRÖTTAR SPECIELLT NÄR MAN SJÄLV JOBBAR INOM RESTURANG, MEN ATT VARIERA SIG MELLAN OLIKA STÄLLEN DET ÄR LIVET KAN JAG LOVA..



MER PÅ BILDBOKEN FÖR BILDER >> EMHOE

THE SIMS 3

JAG ÄR SÅ JÄVLA SUGEN PÅ ATT KÖPAT, MEN DET KOSTAR JU EN SLANT, MEN DET ÄR
DET FAN VÄRT FÖR JAG SKA BARA HA DET, DET HAR JAG SAGT LÄNGE NU, MEN DET
ÄR SÅ MYCKET ANNAT SOM KOMMER I VÄGEN.. SÅNT MAN VILL HA SÅ "SYNS" BÄTTRE



ÄLSKAR MITT HÅR



Jag känner att ja inte orkar gå in för att ta SERIÖSA kort på mitt nyfärgade hår, eftersom man ska ut imorgon och vet att det blir flera bilder att visa då, men jag är jätte nöjd med mitt hår nu, både hårfärgen och klippningen, jag kommer att gå och klippa mig var 3.e månad nu framöver bara för att det är så himla roligt, + att jag och sandra som klipper mig har så roligt och mycket att prata om, hon är verkligen MIN frisör nu, jätteduktig tjej som är 19 år bara.. ja jag gillar henne!
och det kan man också tro, 3 timmar hos frisören spenderar man inte annars, men det gjorde jag och Linn idag, hon klippte sig också.. Hon vart nöjd med även fast hon sa att hon inte ville ha lite kort hår som mig , men hon hade inget val när hon drog bort toffsen, "shiit va slitet" sa Sandra och visade Linn hur mycket som hon var tvungen att ta bort för att få bort det slitna, så nu tror jag att Linn kommer att göra som mig i framtiden färga håreet hos frisören, för jag känner nu att det är så vårdat efter att ha färgat håret blont, så HEJDÅ säger vi till VIVA!
OCH JAG OCH ALLA DESSA PRUDUKTER, JAG SKA HA ALLT HON ANVÄNDE I MITT HÅR, SÅ IMORGON SPRINGER JAG NOG IN ELLER KANSKE OM NÅGRA DAGAR OCH KÖPER SHAMPOO & BALSAM, INPAKNINGAR OCH ALLT VAD DET NU HETER, BRA TYCKER JAG, SÄMRE TYCKER BOBBAN ATT JAG SKA LÄGGA SÅ MYCKET PENGAR PÅ SÅNT SOM TAR SLUT FORT, HAHA. MEN JAG VILL ATT MITT HÅR SKA MÅ BRA, DET VILL JAG VERKLIGEN, BARA DET ATT JAG HAR VARIT LAT NÅGRA GÅNGER OCH STRUNTAT I MITT HÅR MÅNGA GÅNGER..

NU SKA JAG DISKA FÖR DET HAR INTE JAG GJORT PÅ 3 VECKOR MINST, OCH JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ ATT GÖRA DET OCKSÅ..

NYKTERT SA VI

idag har man minsann fått ordning på jobbet, och det blev jättefint, jag och Linus har burit fram och tillbaka stora båsbord och soffor och allt möjligt, vi är så fliiiitiga som Henrik sa, men vi älskar när det blir ordning och när det ser bra ut i resturangen, fast nu ser det ut som skit i nattclubben istället, men vi ska ju inte använda den lokalen så det kan vara så ett tag..

och när klockan blev 23.00 stämplade vi ut och bestämmde oss för att åka in till måndagsklubben i vadstena,
och Sara hängde på, även fast hon har 38 graders feber och är förkyld, men det hindrade inte henne att följa med in, att åka in och uppleva det från den nyktra sidan var faktiskt roligt, förra måndagen man var där var det verkligen tvärtom, och vilken skillnad det är att vara nykter och vara ute, man ser så mycket som man inte alls tänker på när man är full för det är då man inte bryr sig alls, att det kan påverka en så mycket ALKOHLEN,
men roligt hade vi det där inne iallafall även fast vi blev dissade av två killar från stockholm som tyckte vi var konstiga som var ute nyktra och för att vi inte skulle ha någon efterfest eller om det fanns någon så Sara blev "bask" och dissade tillbaka och sa "vi vill inte ha någon efterfest så gå och leta vidare för här får ni inget", haha ne men vi kommer säkert gör nog vi om fler gånger åka in och kolla läget och träffa folk..vi satsar mer på onsdagsklubben på hugos, som jag fortfarande kallar det, och det ska bli roligt för vi blir ett par stycken som hänger på och då blir det inte nyktert för Linus sa "då blir det mintu, och då ska vi supa ner alla"..





från förra måndagen, personalfesten!





FARAO det är så ljus ute när man ska gå och lägga sig, men man undra ju vart sommaren är,
och inga resor finns det heller, så det blir nog att vänta ett tag med att få uppleva värmen både i varamon och utomlands!

MIDSOMMAR

Idag har jag varit hemma hos familjen för att fira min systers student, eftersom inte alla kunde då hon tog den så fick det blir idag istället.. En parfym och pengar fick hon av mig och bobban, det var hon verkligen värd.. När vi skulle åka hem fick vi skjuss av Linn som hade hälsat på hemma, sedan hängde hon på hem till oss för kaffe och för att kolla på 40 days and 40 nights sen har vi försökt att kolla upp om det går att tvätta våran soffa, men det ser ljust ut, får prova en kudde först och se om det går!

"imorgon"(måndag) har jag inget planerat min syster skulle höra av sig, sen ska jag ner till jobbet en sväng, men det tar inga tider, sen blir det kanske att storstäda, för jag har inte haft tid med det som ni kanske vet..

till midsommar blir det nog att åka till Lillis & Jenny och grilla om vädret tilllåter det, och sova över där ute, det ska bli mysigt, sen blir det att dricka lite också tror jag. Annars skulle det inte göra något om det blev en nykter midsommar, känner att man inte alltid behöver dricka då det är midsommar..

sen funderar jag på om jag ska gå och beställa en tid hos carros, för färgning.. skulle vara roligt att gå och göra det hos frisören för första gången.. sen på tisdag ska jag och Linn ner till poppelgatan och sola, marie hade gjort det och hon är asbrun, och det håller ju i ca 2 veckor, och det kostar 300 kr..

Ne nu börjar jag bli trött, har ju lite sömn att ta igen, det blev ju några timmars sömn hit och dit, då man har jobbat så mycket så att man inte har haft tid till att sova.. 


DET ÄR ÖVER NU




jag kan bara säga att jag älskar mitt jobb, efter denna helg så kan jag säga det, likaså förra helgen var underbar..
okey, jag kan erkänna att hjärtat har slått några extra slag för att man har varit nervös att det ska bli
trassel, men jag har lyckats hålla mig borta ifrån det, och det kan vi tacka gudarna för..

NU KOMMER DET ATT ÅTERGÅ TILL DET VANLIGA, OCH DET SKA BLI SÅ SKÖNT!

på ett sätt så ska jag också tacka Balen/ Tjejvättern/ Studentveckan & Vätternrundan
för utan det hade jag inte fått lön +dricksen(haha viktig) ssssst och tappat kilon som man också har gjort.
(vilket inte är bra egentligen, men man klagar aldrig)



Det ska bli så underbart att få umgås och pussa på min älskling också, det är inte många timmar vi har
träffats på dessa 3 veckor, så nu har vi massor att ta igen..



LITEN FÖRÄNDRING

DET BLEV STRESS KORT, PLUS ATT JAG HAR TAGIT NU EFTER JAG HAR JOBBAT, DET ÄR INTE IORDNING GJORT ALLS, MEN DET KOMMER ATT KOMMA FLER STUDER DÅ VI SER DET BÄTTRE!


SYSTER TAGIT STUDENTEN

Imorse klev jag upp vid 09:00 för att åka in till LKPG och kolla på syster när hon tog studenten.. Jag är så stolt över min syster, hon fick också väldigt bra betyg, något som aldrig jag fick!

vid 13:00 var jag hemma och sprang ett ärende på stan, och vipps så satt jag i en stol på carro´s av klippte av mig håret, fick litet ryck, och jag blev så glad att det hade tid, och jag är så nöjd.. (nästa gång blir det kortare)

Pastabufé hela dagen har det varit OCH 800 gäster mellan 11:00-23:00(inte alls lika mycket som förra året, men fan va mat det gick åt) jag kan nog inte förklara i ord för er hur mycket mina fötter värker för att ha jobbat  denna dag, det syndes klart och tydligt på alla som jobbade ocksåhur slitna vi är, som tur är stängde vi tidigt idag, 00:00, för vi har ju en dag imorgon också, men så skönt att kunna säga att man börjar vid 15:00, SOVMORGON!
VILA UPP SIG efter ha sovit 3 timmar varje natt nu på de senaste dagarna..


bjuder på lite bilder, finns mer i bilddagboken >> emhoe




synd att den blev så suddig, men ibland kan man inte knäppa de bästa korten när det står 100 pers till som försöker göra likadant!


GRATTIS GUMMAN

ÄR DET REA SÅ ÄR DET



BILD 1
JACKA FRÅN JC (BARNAVDELNINGEN)
BILD 2
 EN TOP FRÅN MQ
BILD 3
VÄSKA + PLÅNBOK ACCENT
BILD 4
ARBETSBYXOR FRÅN VEROMODE(CHINOS) 2 ENKLA LINNEN FRÅN JC




BILD 5
EN TOP FRÅN MQ
BILD 6
KLOCKA FRÅN GULDFYND ARMBAND OCH ÖRHÄNGEN FRÅN GINA

JOBBA, HEM, SOVA OSV!

DET ÄR BARA ATT TÄNKA POSETIVT SÅ BLIR DET BRA!



(FULT UPP, HEM OCH SOVA, MEN SLUTLIGEN BLIR DET PENGAR)



GICK UPP VID 05:30 IDAG FÖR ATT JOBBA ÅT STUDERNTERNA SOM HADE FRUKOST, OCH DOM KOMMER IKVÄLL OCKSÅ!
MEN NU FÅR MAN VILA LITE INNAN DET, OCH IMORGON SKA JAG ÅKA IN OCH KOLLA PÅ MIN KÄRA SYSTER SOM TAR STUDENTEN INNE I LKPG, SEN BLIR DET BARA ATT ÅKA OCH JOBBA EFTER DET.. SEN KÖR VI HELA NATTEN.. PASTA BUFFÉ ALLOVER, SEN SKA VI INTE PRATA OM LÖRDAGEN!
ALLT VÄTTERNRUNDAN FOLK..

MEN JAG ÖVERLEVER DETTA, JAG ÄR STARK




NU SKA JAG NER PÅ STAN OCH KOLLA PÅ ALLA STUDENTER SEN SKA JAG TA MIG EN SALLAD MED LINN, FÖR JAG TROR NOG INTE ATT JAG SKA VILA NÅGOT, VI FÅR SE!

tjejvättern/studentveckan yeah

Jag är så otroligt STOLT & GLAD över att ha avklarat denna helg, Vi hade jobb upp över öronen,
men detta år har varit ett av de bästa, gästerna som vi har haft i servisen förstår verkligen vilket jobb det är 
inom resturang (fast jag bortser lite ifrån baren då, fredagen då det var studenternas kväll/natt)
ATT DOM INTE KAN LÄGGA AV OCH SKRIKA, JAG SKÄLLDE UT 5 PERSONER, BERÄTTADE FÖR DOM ATT SÅHÄR BETER MAN SIG INTE, OCH DET BLEV HELT PAFFA OCH BAD OM URSÄKT OCH SEDAN HADE JAG DOM VID MIG HELA KVÄLLEN I BAREN OCH DOM VAR JÄTTE GLADA!
det är så roligt att man kan säga något bra ifrån sig och att dom lyssnar på vad man säger...


1000 :- är vad jag har i plånboken, och den dricksen vi 5 servis har fått på dessa två dagar, ochsåklart baren är inräknad då också, bra tycker jag..

så nu är det bara att njuta av dessa två dagar då man är ledig och sen är det bara att ta stora passa igen..

31 timmar blev det igår och idag (fredag och lördag) jag är van och här sitter jag tillsammans med Linn som också har jobbat och ska börja jobba vid 07:00 hon gör en EMMA, hon går inte och lägger sig, utan åker dirket till jobbet, se vad jag kan lära ut, haha..


NE NOG SKRIVET OM MITT JOBB, MEN DET ÄR FAKTISKT DET ENDA JAG GÖR NU, JOBBAR, SKA JU VARA GLAD ÖVER ATT JAG HAR ETT JOBB ATT GÅ TILL SOM INTE ALLA HAR...

mina jobbtider framöver

(detta gör jag mest för min egna skull)

2/6 17:30 - 23:30 avklarad
3/6 12:00 - 16:00
4/6 LEDIG!
5/6 17:00 - 04:00
6/6 17:00 - 04:00

8/6 PERSONALFEST, MAGGET

10/6 22:00-04:00
11/6 06:00 - 15:00 OCHSEDAN BÖRJAR JAG IGEN 20:00-04:00
12/6 13:00 - 04:00 (egentligen skulle jag börja 10.00 men min syster tar ju studenten)
13/6 15:00 - 04:00
 
okey, det kanske inte ser så jobbigt ut, men det enda jag kommer göra är att sova och jobba, ingen fritid här inte!
(och det kan ju bli värre, tiderna brukar ändras in i den sista sekunden)

DEN NYA "REGELN"

Igår när jag skulle blogga så stängdes internet av, så jag sket it och gick och la mig istället,hade endel att skriva men såklart har jag glömt det viktigaste!

men GÅRDAGENS HÄNDELSE:
satt jag, linn & sara på harrys och tog oss en cafelatte i underbara vädret medans linus jobbade, sen blev det två cider också, uppskattat! senare på kvällen bestämmde vi oss för att åka iväg och ta en glass någonstans, det slutade med att vi åkte in till LKPG för att äta på max, och jag brukar vara så krätsen när det gäller sån mat, men jag tog mig en kycklingbörjare, som var jättegod!

från och med igår har vi bestämmt för att det ska vara 21 årsgräns på harrys på lördagar,
vi har haft en "lista" där minst 30 personer har skrrivit upp sig på, bara tjejer desstutom,
så nu kommer det inte att funka längre, jag vet en som kommer bli väldigt arg, och hon heter Anna,
för hon har varit ute nästan varje helg där, men jag ska förklara för henne hur hon ska lösa detta! Men nu kommer vi också dra igång med måndagsklubb och då är det 18!

Idag har jag jobbat, och det ska jag göra imorgon också på dagen, sedan ska jag och linus ner på stan en sväng och sen blir det en rosekväll, mycket möjligt att vi också går ut, brukar ju bli så när det är onsdagklubben..



mina tre favorit tjejor




Bandit Rock



JA, JAG GILLAR DEN!